Σήμερα οι ευρωπαϊκές κληρώσεις για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Must Read

Τρεις ελληνικές ομάδες θα έχουν το βλέμμα τους στη Νίον καθώς θα μάθουν – μέσω μιας δαιδαλώδης διαδικασίας – όλα τα σενάρια για τους προσεχείς τους αντιπάλους, σε όποια διοργάνωση κι αν συνεχίσουν τη φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία. Στην ουσία πρόκειται για μία πενταπλή κλήρωση για τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 15:00 ώρα Ελλάδας.




Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Ο πρωταθλητής φιλοξενεί μεθαύριο, Τετάρτη (24/07), την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στον πρώτο αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, όμως από σήμερα θα ξέρει που θα πρέπει να εστιάσει για να μάθει τον επόμενο του αντίπαλο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, σε περίπτωση που αποκλείσει τους πρωταθλητές Βοσνίας. θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει τον νικητή ενός από τα ακόλουθα «ζευγάρια»:

  • Σάντα Κολόμα (Ανδόρα)-Μίντιλαντ (Δανία)
  • Μάλμε (Σουηδία)-Κλάκσβικ (Νήσοι Φερόες)
  • Παναβέζις (Λιθουανία)-Γιαγκελόνια (Πολωνία)

Ο ΠΑΟΚ θα μπει στην κληρωτίδα (από το γκρουπ των ισχυρών) για να μάθει τον αντίπαλο του στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League στην κλήρωση της Νιόν που θα ξεκινήσει στις 13:00 ώρα Ελλάδας.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Ο Αγιαξ είναι ο δυσκολότερος πιθανός αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό του Europa League, εάν αποκλείσει την Μπότεφ. Ωστόσο, στους πιθανούς αντιπάλους, υπάρχουν κι άλλες δυνατές ομάδες, όπως η Ντιναμό Κιέβου, η Παρτιζάν Βελιγραδίου και η Αούστρια Βιέννης. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 14:00 ώρα Ελλάδας

Οι «πράσινοι» θα κληρωθούν με τον νικητή ενός από τα ακόλουθα «ζευγάρια»:

  • Άγιαξ (Ολλανδία)-Βοϊβοντίνα (Σερβία)
  • Μόλντε (Νορβηγία)-Σίλκεμποργκ (Δανία)
  • Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία)-Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία)
  • Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία)-Αούστρια Βιέννης (Αυστρία)

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ

Σε περίπτωση πρόκρισης της ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό του Conference League, σε βάρος της Ιντερ Εσκάλδες, η «Ενωση» θα κληρωθεί με τον νικητή των «ζευγαριών» TΣΣΚΑ 1948 (Βουλγαρία) – Μπουντούτσνοστ Ποντγκόριτσα (Μαυροβούνιο), Ζίμπρου Κισινάου (Μολδαβία) – Αραράτ (Αρμενία), Νόα (Αρμενία) – Σλιέμα Γουόντερερς (Μάλτα) ή με τον ηττημένο από τα δύο ακόλουθα ζευγάρια του δεύτερου προκριματικού του Europa League:

  • Άγιαξ-Βοϊβοντίνα
  • Μπράγκα-Μακάμπι Πετάχ Τίκβα

Διαβάστε ακόμα: Η γκολάρα του Μουζακίτη και η παράσταση των νέων του Ολυμπιακού

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This