Μέγα φιάσκο στο Ολυμπιακό Τουρνουά, γκολ της Αργεντινής δεν μέτρησε μέσω VAR δύο ώρες μετά!

Εισβολή Μαροκινών θεατών στον αγωνιστικό χώρο και απουσία της αστυνομίας!

Must Read

Σκηνές απείρου κάλλους στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού Τουρνουά ποδοσφαίρου των ανδρών. Στον αγώνα του Μαρόκου και της Αργεντινής που έγινε στο γήπεδο της Σεντ Ετιέν μερικές δεκάδες Μαρονικοί μπήκαν στο γήπεδο, άλλοι εκτόξευαν μπουκάλια στους παίκτες της Αργεντινής, το ματς έδειχνε να οδηγείται σε οριστική διακοπή, αλλά δύο ώρες μετά (!) μέσω VAR δεν μέτρησε το γκολ της ισοφάρισης (2-2) των νοτιοαμερικάνων, παίχτηκαν τρία ακόμα λεπτά και το Μαρόκο πήρε τη νίκη με 2-1 κάνοντας έξαλλους τους Αργεντίνους δημιουργώντας παράλληλα προβληματισμό για την αξιοπιστία, αλλά και τα μέτρα ασφαλείας στη διοργάνωση.

Το ματς άρχισε σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Στις εξέδρες του γηπέδου 30.000 Μαρονικοί και άλλοι Αφρικανοί αποδοκίμαζαν τους Αργεντίνους.

Οι Μαρονικοί προηγήθηκαν με 2-0 με τον Ραχίμι (45+2′ και 51′ με πέναλτι), μείωσαν οι Αργεντίνοι στο 68′ με τον Σιμνεόνε, ισοφάρισαν στο 90+16′, ακολούθησε εισοβολή Μαροκινών θεατών, ο διαιτητής έδειξε στις ομάδες το δρόμο προς τα αποδυτήρια κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα διακοπεί λόγω επεισοδίων, δύο ώρες μετά (!) συνεχίστηκε αφού το VAR δεν μέτρησε το γκολ της ισοφάρισης του Μεντίνα!




Με την παρέλευση των τριών λεπτών ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τους Αργεντίνους να διαμαρτύρονται για όσα έγιναν σε ένα ματς που οι Μαροκινοί ποδοσφαιριστές τιμωρήθηκαν με έξι κίτρινες έναντι μιας των Αργεντίνων.

Ήδη τα ΜΜΕ στην Αργεντινή καταφέρονται κατά των διοργανωτών. Δεν κατηγορούν μόνο τον Σουηδό διαιτητή Γκλεν Νίμπεργκ, αλλά και την ΦΙΦΑ και την ΔΟΕ. Κυρίως όμως τα βάζουν με τους Γάλλους. Βλέπουν πίσω από την απόφαση τους να μην εφαρμοστεί ο κανονισμός και να διακοπεί το ματς την προκατάληψη εναντίον της Αργεντινής.

Θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα που κατέκτησε η Αργεντινή κάμερες συνέλαβαν τον Μέσι και τους συμπαίκτες του να τραγουδούν ένα σύνθημα που οι Γάλλοι θεώρησαν ρατσιστικό. Όταν μάλιστα το καταδίκασε ο υπουργός των σπορ της χώρας, ο Πρόεδρος της Αργεντινής τον απέλυσε.

Επίσης θεωρούν ότι το έντονο Αφρικανικό στοιχείο που υπάρχει στη διοργανώτρια χώρα των Ολυμπιακών Αγώνων… φόβησε τις δυνάμεις ασφαλείας που δεν τήρησαν την τάξη και άφησαν τους Μαροκινούς να μετατρέψουν σε αρένα το γήπεδο.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This