Παρολίγον αυτόχειρας ο ΠΑΟΚ – Δύσκολη νίκη με 3-2 την Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Δύσκολη νίκη στην Τούμπα, 4-3 την Μπόρας Μπάνια Λούκα και ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση

Must Read

Ο ΠΑΟΚ φάνηκε ανέτοιμος στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα και λίγο έλειψε να γίνει… αυτόχειρας βάζοντας σε κίνδυνο την πρόκριση στον γ΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσοι πίστευαν ότι η Μπόρατς επειδή προέρχεται από τη Βοσνία θα ήταν σάκκος του μποξ για τον Δικέφαλο διαψεύστηκαν οικτρά. Κι όχι μόνο αυτό, λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη έχοντας απαντήσεις στα γκολ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Τι κι αν ο Κουλιεράκης άνοιξε το σκορ στο 17′; Πέντε λεπτά αργότερα ο σκόρερ σε λάθος συννενόηση με τον Σάστρε βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στη μικρή περιοχή. Πέναλτι για την Μπόρατς και ισοφάριση με τον Κορδόνα.

Ξανά ο Κουλιεράκης στο 39′ έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΠΑΟΚ (2-1), ξανά ισοφάριση στο 45+3′ με τον Κουλασίν.

Η ανάπαυλα του ημιχρόνου βρήκε τιους θεατές στην Τούμπα να… βράζουν στο ζουμί τους. Δεν ήταν η ζέστη, αλλά η αγωνία των οπαδών του ΠΑΟΚ για την έκβαση του αγώνα, βλέποντας την ομάδα τους να μην μπορεί να φθάσει στην απόδοση που θα της έδινε μια άνετη νίκη, υποθήκη για την πρόκριση.

Ο Εκόνγκ ήταν, τελικά, αυτός που έδωσε τη λύση στο 51′ με το 3-2 δίνοντας ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης για τη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης στη Βοσνία.

Η αλήθεια είναι ότι ο Δικέφαλος μετά το 3-2 κυνήγησε με πείσμα ένα τέταρτο γκολ που όμως δεν ήρθε…

Διαιτητής: Σμάγιτς (Σλοβενία)
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (69′ Καμαρά), Σβαμπ, Ντεσπόντοφ (69′ Ζίβκοβιτς), Μουργκ (60′ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Τόμας (69′ Σαμάτα).
Μπόρατς (Ζίζοβιτς): Σισκόβσκι, Ερέρα, Καρολίνα, Μάιερς, Κβρζιτς, Σκόρουπ, Γκράχοβατς, Βούκοβιτς, Σάβιτς, Κουλάσιν, Λούκιτς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This