Έπαιξε με τη φωτιά ο Παναθηναϊκός στο 2-1 με την Μπότεφ

Αποδοκιμασίες για Βιλένα και Σένκεφελντ την ώρα της αντικατάτασης τους

Must Read

Κλώτσησε την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός να πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς με την Μπότεφ. Έμεινε στο… φτωχό 2-1 που δίνει ενδιαφέρον στο ρεβάνς σε μια εβδομάδα στη Βουλγαρία (Φιλιππούπολη).

Η αστοχία του Γερεμέγιεφ, αλλά και τα σοβαρά λάθη των αμυντικών έδωσαν τη δυνατότητα στους Βούλγαρους να διεκδικήσουν κάτι από το ματς. Δεν τα κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα, αλλά μπόρεσαν να μείνουν στο… κόλπο της πρόκρισης με τη διαφορά του ενός γκολ (θυμίζουμε ότι δεν μετρούν πλέον τα εκτός έδρας γκολ).

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο ματς, πίεζαν ψηλά, όπως ζητά ο προπονητής τους, κατάφεραν να πάνε στην ανάπαυλα με δύο γκολ υπέρ τους κι όλα έδειχναν να έχουν πάρει το δρόμο τους για μια άνετη νίκη.

8′: Το 1-0 με τον Γερεμέγιεφ.




44′: Ο Τζούρισιτς κερδίζει πέναλτι στο οποίο ευστοχείο ο Μπακασέτας.




Μόνο που υπολόγιζαν χωρίς τις χρόνιες αδυαμίες στην άμυνα. Το λάθος του Βιλένα στο γύρισμα της μπάλας έδωσε την ευκαιρία στον Κόροσετς να μειώσει.

70′: Η Μπότεφ μειώνει με τον Κόροσετς




Και σα να μην έφθανε αυτό ένα ακόμη λάθος, από τον Σένκεφελντ και τον Βιλένα, αυτή τη φορά, έδωσε τη δυνατότητα στους Βούλγαρους να βγουν στην αντεπίθεση και να κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Ντραγκόφσκι. Τελικά ο διαιτητής μέσω VAR διαπίστωσε ότι ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δεν ανέτρεψε τον Ουάκι και πήρε πίσω την εσχάτη των ποινών.




Δεν ήταν κακός ο Παναθηναϊκός τηρουμένων των αναλογιών. Χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικές σχεδιασμός, με τους προοριζόμενους για βασικούς Μαξίμοβιτς, Ίνγκασον, Τσέριν και φυσικά Τέτε εκτός αγώνα (οι δύο πρώτοι μπήκαν στο τέλος του αγώνα), είναι λογικό να έχει μεταπτώσεις στην απόδοση του. Μετά το 60′ οι… μπαταρίες άδειασαν και η πίεση στην Μπότεφ χαλάρωσε.

Διαιτητής: Νταβίντ Φούξμαν (Ισραήλ)
Κίτρινη: 69′ Μαντσίνι – 30′ Ετό, 34’Περέιρα
Παναθηναϊκός (Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ (90′ Ίνγκασον), Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Βιλένα (74′ Μαξίμοβιτς), Μπακασέτας, Τζούρισιτς (88′ Βέρμπιτς), Μαντσίνι (74′ Λημνιός), Γερεμέγεφ (78′ Σπόραρ).
Μπότεφ (Κερκέζ): Ιγκόνεν, Μίνκοφ, Ταμ, Κόντε, Μπαλογιάννης, Περέρα (70′ Καραμέλοφ), Ετό (63′ Κόροσετς), Ακέρε (80′ Ντιαμπατέ), Ενουατσούκου, Ποπόφ (80′ Ουκάκι), Ούτζα (70′ Σέκουλιτς).




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This