Παρίσι 2024: Κατάμεστο (από 80.000 θεατές) το «Σταντ ντε Φρανς» για αγώνα ράγκμπι!

Πανζουρλισμός

Must Read

Πανδαιμόνιο. Το «Σταντ ντε Φρανς» γέμισε ασφυκτικά από κόσμο για τα παιχνίδια στο rugby sevens. Με την οικοδέσποινα Γαλλία να προκρίνεται για πρώτη φορά στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων. Τρέλα πραγματική από τους Γάλλους για τους Αγώνες, με το αγωνιστικό μέρος να διανύει τη 2η ημέρα και το στάδιο στο Παρίσι να πλημμυρίζει από φιλάθλους για παιχνίδια rugby sevens στο τουρνουά ανδρών.

Χθες το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους προημιτελικούς και στον αγώνα της Γαλλίας με την Αργεντική επικράτησε πραγματικός πανζουρλισμός.

Οι Γάλλοι επιβλήθηκαν με 26-14 και πέρασαν στα ημιτελικά για πρώτη φορά, για ένα άθλημα που μπήκε στο πρόγραμμα των Αγώνων από το Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016. Οι Γάλλοι αύριο θα αντιμετωπίσουν τη Νότια Αφρική, που νίκησε τη Νέα Ζηλανδία με 14-7. Τα Φίτζι πάνε για το τρία στα τρία, στον δικό τους προημιτελικό νίκησαν την Ιρλανδία με 19-15 και για την είσοδο στον τελικό θα παίξουν με την Αυστραλία, που ξεπέρασε τις ΗΠΑ με αναπάντητο σκορ 18-0.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This