Σοκ στο Ολυμπιακό Χωριό: Ο προπονητής πυγμαχίας των Νήσων Σαμόα πέθανε από καρδιακή προσβολή!

Aισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε στο δωμάτιό του

Must Read

Νέο σοκ για τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού κι όχι μόνο, καθώς, μετά το μέγα σαμποτάζ στο σιδηροδρομικό δίκτυο, σήμερα έγινε γνωστό πως ο Lionel Elika Fatupaito, ομοσπονδιακός προπονητής πυγμαχίας των Νήσων Σαμόα, πέθανε από καρδιακή προσβολή μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 60χρονος προπονητής βρισκόταν στο δωμάτιο του και συζητούσε με έναν από τους αθλητές του, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε μπροστά του. Δυστυχώς, παρά τη γρήγορη επέμβασή του, το ιατρικό προσωπικό του Ολυμπιακού Χωριού δεν μπόρεσε να τον επαναφέρει στη ζωή.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του με ανακοίνωσή της. «Εμείς στη Διεθνή Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBA) εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του Lionel Elika Fatupaito, του εθνικού προπονητή πυγμαχίας της Σαμόα, ο οποίος έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024. Η αφοσίωση και το πάθος του Lionel για το άθλημα έχουν αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην κοινότητα της πυγμαχίας. Η κληρονομιά του θα συνεχίσει να εμπνέει τις μελλοντικές γενιές. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την ομάδα της Σαμόα και όλους όσους επηρεάζονται από αυτή τη βαθιά απώλεια», αναφέρεται στην ανακοίνωση της IBA.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This