Ολυμπιακοί Αγώνες: Θύμωσε στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς και πήρε την πρόκριση

Ξόδεψε δύο ώρες και ενέργεια για να αποκλείσει τον Βέλγιο Μπεργκς με 2-1 σετ

Must Read

Λίγο έλειψε να γίνει η μεγάλη έκπληξη στον πρώτο κιόλας γύρο του τουρνουά τένις. Το… παρολίγον θύμα ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς που μπήκε νωθρά στο ματς με αντίπαλο τον 25χρονο Βέλγιο Ζιζού Μπεργκς, Νο87 στην παγκόσμια κατάταξη.

Μπορεί η διαφορά κλάσης των δύο αθλητών να είναι τεράστια, αλλά σπάνια ακόμα κι ο ασταθής Στέφανος είχε τόσο κακό πρόσωπο στα δύο από τα τρία σετ. Κέρδισε στο τάι μπρέικ με 7-6, ήταν τραγικός στο δεύτερο όπου έχασε… φυσιολογικά με 6-1, ζήτησε να πάει στα αποδυτήρια να συνέλθει πριν το τρίτο και καθοριστικό όταν επέστρεψε ήταν εντελώς διαφορετικός. Έκανε περίπατο στο τρίτο όπου σε 39′ νίκησε 6-1 και πήρε την πρόκριση.




Εκεί τον περιμένει ο Άγγλος Έβανς που βρίσκεται στο Νο59 σε ένα ματς που απαιτεί διαφορετική αντιμετώπιση.

Όμως πριν από αυτό, γύρω στις εννιά το βράδυ καλείται μαζί με τον αδελφό του Πέτρο να μπει ξανά στο γήπεδο για την πρεμιέρα στο ομαδικό. Αντίπαλοι οι Μπογκς και Καμπράλ από την Πορτογαλία.




Την ίδια ώρα ο Πέτρος Τσιτσιπάς αποχαιρετούσε το μονό στον πρώτο κιόλας αγώνα του. Έχασε 2-0 σετ (6-2, 6-3) από τον Ολλανδό Γκρεκσπούρ που ήταν σαφώς καλύτερος. Αυτό άλλωστε δείχνει και η θέση του στο Νο27 της παγκόσμιας κατάταξης.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This