Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εκτός τελικού στα 800 μ. ο Δημήτρης Μάρκος – «Δεν μπορώ καν να σκεφτώ τι έχει γίνει…»

Κατετάγη 7ος στη δεύτερη προκριματική κούρσα

Must Read

Ο Δημήτρης Μάρκος κατετάγη 7ος στη δεύτερη προκριματική κούρσα των 800μ. ελεύθερο σε 8:01.37, πράγμα που τον αφήνει εκτός τελικού, με τον ίδιο να δηλώνει μεταξύ άλλων πως ακόμη δεν μπορεί να σκεφτεί τι έχει συμβεί. Ο Έλληνας πρωταθλητής σημείωσε χρόνο 8:01.37, σχεδόν 13 δευτερόλεπτα πίσω από το ατομικό -και πανελλήνιο- ρεκόρ που πέτυχε τον περασμένο μήνα στο Βελιγράδι, και περιορίστηκε στην 26η θέση της συνολικής κατάταξης.




 

Ο Μάρκος  έκανε ένα καλό πρώτο 400άρι, αλλά στη συνέχεια έμεινε αρκετά πίσω και στο τέλος φάνηκε να… παρατάει την κούρσα. Την καλύτερη επίδοση των προκριματικών σημείωσε ο κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου, ο Ιρλανδός Ντάνιελ Γουίφεν, με 7:41.53. Μεγάλη έκπληξη ήταν ο αποκλεισμός του Αυστραλού Σαμ Σορτ, που θεωρείτο από τα φαβορί για ένα μετάλλιο, αλλά έμεινε ένατος και εκτός του αυριανού (30/7) τελικού.




Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This