Εθνική ποδοσφαίρου: Αποκτά προπονητικό στο Ελληνικό – Παρουσιάζεται ο Γιοβάνοβιτς

Τρέχουν οι εξελίξεις

Must Read

Από Άγιο Κοσμά… απέναντι στο Ελληνικό. H νέα διοίκηση της ΕΠΟ (υπό τον Μάκη Γκαγκάτση) προχωρά στην υλοποίηση του πρότζεκτ με την μετακόμιση της Εθνικής σε άλλο προπονητικό κέντρο και μόνιμα δικό της.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 1/8 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφασίζει την υπογραφή  μνημονίου συνεργασίας (ΜοU) με την εταιρεία “Ηellinikon” του ομίλου Λάτση, που έχει αναλάβει την αστική ανάπλαση, στην έκταση του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου.

Το αντικείμενο θα είναι η κατασκευή προπονητικού κέντρου Εθνικών ομάδων, ξενοδοχείου και γραφείων για την διοίκηση και το προσωπικό της ΕΠΟ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις το έργο μπορεί να είναι έτοιμο έως το τέλος του 2025.

Την ίδια ημέρα θα συνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου με θέμα των ορισμό προέδρου και μελών της ΚΕΔ και τους κανονισμούς της νέας περίοδου. Όσον αφορά του Έλληνες, που δεν θα έχουν ανάμιξη με τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, μέλη θα είναι όπως ενημερωθήκατε πιο πριν, οι Δ. Ευθυμιάδης, που θα ασχολείται με τη Γ’ Εθνική και η Α. Κόκκοτου, που θα ασχολείται με το ποδόσφαιρο γυναικών.

Επίσης, την Πέμπτη 1/8 θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή στην οποία θα εγκριθεί συνεργασία, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που θα έχει διάρκεια δύο ετών. Την Παρασκευή 2/8 θα γίνει η παρουσίαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς,στα ΜΜΕ, ως νέου προπονητή της Εθνικής Ανδρών. Συνεργάτες του Γιοβάνοβιτς θα είναι -όπως αναμενόταν- οι Κολομπούρδας και Έρακ, ενώ ρόλους στην Εθνικές ομάδες θα αναλάβουν οι παλαίμαχοι διεθνείς Τοροσίδης, Σαλπιγγίδης και Μόρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This