Βέλγος τριαθλητής λέει όλη την αλήθεια για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού: «Είμαστε απλά μαριονέτες σε ένα κουκλοθέατρο»

Από το κακό στο χειρότερο και η κατάσταση στο Ολυμπιακό χωριό...

Must Read

Κάθε μέρα που περνάει στο Παρίσι των Ολυμπιακών Αγώνων, επιβεβαιώνεται το απερίγραπτο φιάσκο της διοργάνωσης, που έχει αμαυρώσει παγκοσμίως την εικόνα της χώρας.

Ο Βέλγος τριαθλητής Μάρτεν Βαν Ριέλ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αναβολή των αγώνων τριάθλου ανδρών, που ήταν αρχικά προγραμματισμένοι για σήμερα Τρίτη. «Αν η προτεραιότητα είναι η υγεία των αθλητών, αυτή η διοργάνωση θα έπρεπε να είχε μεταφερθεί σε άλλο χώρο εδώ και πολύ καιρό. Είμαστε απλά μαριονέτες σε ένα κουκλοθέατρο», φέρεται να δήλωσε ο Βέλγος αθλητής, σύμφωνα με δημοσίευμα της διεθνούς ομοσπονδίας World Triathlon.

Επιπροσθέτως, η προοπτική αλλαγής από τρίαθλο σε δίαθλο δεν τον ενθουσιάζει. Το αντίθετο μάλιστα. «Το δίαθλο δεν είναι τρίαθλο και η αλλαγή της ημέρας του αγώνα μέσα στη νύχτα δείχνει έλλειψη σεβασμού στην πολυετή προετοιμασία των αθλητών και όλων των υποστηρικτών, τόσο στο χώρο όσο και στην τηλεόραση. Τι εικόνα δίνουμε για το τρίαθλο στη μεγαλύτερη σκηνή του κόσμου», τόνισε.

Στο μεταξύ τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο στο Ολυμπιακό χωριό. Η γυναίκεια ομάδα τένις των Ηνωμένων πολιτειών εγκατέλειψε τις εγκαταστάσεις!  Την αποκάλυψη έκανε με βίντεο στο TikTok η Κόκο Γκοφ, νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης. Αποκάλυψε ότι οι τενίστριες των ΗΠΑ μετακινήθηκαν σε ξενοδοχείο στο Παρίσι, λόγω των άθλιων συνθηκών. Στο ολυμπιακό χωριό δεν υπάρχουν κλιματιστικά, αλλά κυρίως για 10 αθλήτριες αντιστοιχούσαν δύο μπάνια.

@cocogauff #olympics #olympicvillage ♬ female rage – bel6va

Η Γκοφ είπε πως, μετά την αποχώρηση των συναθλητριών της, η ίδια παρέμεινε στο Ολυμπιακό χωριό, αλλά, για να κοιμηθεί δανείστηκε ένα στρώμα από την ομάδα τοξοβολίας, γιατί το δικό της είχε πρόβλημα!

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι εθνικές ομάδες που παραπονιούνται για το εστιατόριο στο Ολυμπιακό χωριό. Η γερμανική και η βρετανική αποστολή διαμαρτύρονται για την ποιότητα του φαγητού. Εξακολουθούν να επισημαίνουν την ανεπάρκεια αρκετών βασικών προϊόντων, όπως αυγά και ψητά κρέατα. Μεταξύ των προϊόντων που λείπουν και των δελτίων, ορισμένες ομάδες αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν την καντίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This