Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο άδοξος αποκλεισμός της Σάκκαρη και η χαμένη ευκαιρία για το επόμενο ματς

Must Read

Το όνειρο της Μαρίας Σάκκαρη για μια διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες έσβησε στις όχθες του Σηκουάνα. Ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Ουκρανή Μάρτα Κόστγιουκ.

Ενώ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπήκε δυνατά στον αγώνα και κέρδισε το πρώτο σετ (6-4 σε 39′), στη συνέχεια έχασε την αυτοπεποίθηση της. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μικρόφωνα στον αγωνιστικό χώρο «έπιαναν» την απελπισία της…







Το αποτέλεσμα ήταν το δεύτερο σετ να οδηγηθεί στο τάι μπρέι όπου το κέρδισε η Ουκρανή με 7-6 σε 70′.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στο τρίτο και καθοριστικό σετ το οποίο κέρδισε η Ουκρανή με 6-4 σε μια ώρα παιχνιδιού.

Ενδεικτικό του προβλήματος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού που είχε η Σάκκαρη ήταν τα 55 λάθη που είχε σε όλο το ματς. Με τόσο υψηλό αριθμό λαθών δύσκολα κερδίζει κάποιος. Αυτό που κράτησε τη Μαρία στο παιχνίδι ήταν ότι και η αντίπαλος της έκανε 47, επίσης πολλά.

Ο αποκλεισμός γίνεται πιο πικρός καθώς στο ματς που θα έβγαζε την επόμενη αντίπαλο η Κροάτισα Βέκιτς (Νο21) απέκλεισε την Αμερικανίδα Γκοφ (Νο2) από τα φαβορί για το χρυσό με 2-0 σετ (7-6 και 6-2). Έτσι η Κόστιγιουκ και όχι η Μαρία θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει στο τουρνουά χωρίς έναν αντίπαλο που έμοιαζε ανίκητος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η μετριότατη Σάκκαρη-Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη δεν αποκλείστηκε καθόλου άδοξα. Και ως εδώ που έφτασε, πολύ είναι…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This