Ολυμπιακοί Αγώνες: Ολοταχώς για το ματς με τον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς

Πέρασε θριαμβευτικά στους «8» του τένις - Πρώτη φορά τόσο ψηλά Έλληνας αθλητής

Must Read

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία στο Ολυμπιακό Τουρνουά του τένις. Πέρασε στους «8» της διοργάνωσης με τη νίκη του 2-0 με αντίπαλο τον Σεμπάστιαν Μπάεζ από την Αργεντινή, αλλά δεν θέλει να σταματήσει εδώ.

Στον επόμενο γύρο τον περιμένει, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη και νο 1 του τουρνουά. Κι αυτό αποτελεί μια τεράστια πρόκληση για τον Στέφανο. Μια πιθανή νίκη – πρόκριση σημαίνει μετάλλιο!

Ο Τζόκοβιτς λίγο μετά τη νίκη του Τσιτσιπά επί του Μπάεζ νίκησε δύσκολα με 2-0 (7-5 και 6-3) σε 97′ το Νο 70 της παγκόσμιας κατάταξης, Γερμανό Ντομινίκ Κέπφερ.

Η μέρα και ώρα της αναμέτρησής τους δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Ο Στέφανος στον αγώνα με τον Μπάεζ αισθάνθηκε πίεση μόνο στο πρώτο σετ όπου νίκησε με 7-6. Στη συνέχεια ξεδίπλωσε το ταλέντο του και κατάφερε να φθάσει σε άνετη νίκη με 6-1.Ο αγώνας κράτησε 82′.

Ο Τσιτσιπάς είναι ο μόνος που συνεχίζει από την ελληνική τετράδα. Το γεγονός αυτό ίσως αποτελέσει κίνητρο και ευκαιρία για συγκέντρωση αφού τις προηγούμενες μέρες εκτός από τις υποχρεώσεις στο μονό είχε και αγώνες στο διπλό των ανδρών (με τον αδελφό του Πέτρο), αλλά και το μεικτό (με την Μαρία Σάκκαρη). Ο αποκλεισμός από τον πρώτο γύρο ίσως αποδειχθεί ευεργετικός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This