Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόκριση θρίλερ στον τελικό για τον Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο

Μετά από σκληρή μάχη θα υπερασπίσει τον τίτλο του αύριο το πρωί στο απλό σκιφ ανδρών της κωπηλασίας

Must Read

Πρόκριση θρίλερ στον τελικό του απλού σκιφ για τον Στέφανο Ντούσκο. Ο Ολυμπιονίκης του Τόκιο είχε εξαρχής δύσκολη αποστολή. Δεν τον βοηθούσε ο χρόνος του, αλλά μίλησε το πείσμα και η δίψα να βρεθεί και πάλι στην εξάδα που θα διεκδικήσει μετάλλιο το πρωί του Σαββάτου.

Στην κούρσα από τα πρώτα μέτρα φάνηκε ότι ο Γερμανός Ζάιντελ θα ήταν ανίκητος. Πήρε σημαντική διαφορά από τους αντιπάλους του και η μάχη περιορίστηκε στις δύο επόμενες θέσεις, τη 2η και την 3η. Μόνο που διεκδικητές ήταν ουσιαστιά τρεις αθλητές.

Ο Ντούσκος ξεκίνησε καλά, ήταν σταθερά δεύτερος, αλλά στα τελευταία 600μ έδειξε σημάδια κόπωσης. Σταδιακά υποχώρησε στην 4η θέση. Στα τελευταία 160 μέτρα όμως μίλησαν όχι τα χέρια του, αλλά η ψυχή του. Τα έδωσε όλα, πήρε διαφορά ασφαλείας από τον Δανό Νίλσεν και τερμάτισε 3ος με 6:40.78.

Η κατάταξη στην κούρσα του Ντούσκου




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This