Η intersex Αλγερινή πυγμάχος είχε… κερδίσει και την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Όλγα Παπαδάτου

Δείτε λεπτομέρειες

Must Read

Έχει παρελθόν! Ολοένα και βγαίνουν ιστορίες στο φως, με αφορμή ό,τι συνέβη. Η Ιμάνε Κελίφ, η Αλγερινή intersex πυγμάχος που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις με την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, το 2022 είχε… νικήσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Παυλίνα Παπαδάτου, με ομόφωνη (!) μάλιστα απόφαση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πόλης, τότε.

Τα όνειρα της Παπαδάτου για ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο έσβησαν στα προημιτελικά τον Μάιο του 2022 από την Κελίφ,την Αλγερινή intersex μποξέρ που η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι έχει σηκώσει μεγάλη κουβέντα και έχει ξεσπάσει σάλος.

Το 2022, η Παπαδάτου που είχε εξαιρετική πορεία στο Παγκόσμιο, είδε τους κριτές να δίνουν το παιχνίδι στην αντίπαλό της με 3-0. Χθες, η Ιταλίδα πυγμάχος, Αντζελίνα Καρίνι στην πρώτη γροθιά που δέχθηκε από την Αλγερινή οδηγήθηκε στην απόφαση να αποχωρήσει άρον άρον από το ρινγκ, ξεσπώντας σε κλάματα και το θέμα συζητείται διεθνώς.

Από τον μεταξύ τους αγώνα

Δείτε ακόμη:

Ένθερμος υποστηρικτής της Αλγερινής πυγμάχου Ιμάν Κελίφ ο πρόεδρος Μακρόν!

Παγκόσμια κατακραυγή για την αδικία σε βάρος της Ιταλίδας πυγμάχου -«Ντροπή! Άντρας χτυπάει γυναίκα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This