Ολυμπιακοί Αγώνες: Μυστήριο με την απουσία της Σέλι Αν Φρέιζερ Πράις από τον ημιτελικό των 100μ.

Must Read

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Παρίσι με την απρόσμενη απουσία της 37χρονης Τζαμαϊκανής σπρίντερ Σέλι-Αν Φρέιζερ-Πράις. Έφθασε στους Ολυμπιακούς Αγώνες να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στα 100μ., το τρίτο της στο αγώνισμα μετά το 2008 και το 2012, εμφανίστηκε στα πρωινά προκριματικά, προκρίθηκε με 10.92, αλλά απουσίασε από τον απογευματινό ημιτελικό.

Επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα κι άρχισαν τα σενάρια.

Αρχικά παρουσιάστηκαν στο διαδίκτυο βίντεο που τη δείχνουν να έχει πρόβλημα στην είσοδο της στο στάδιο και το προθερμαντήριο.

Η Φρέιζερ-Πράις δεν μένει στο Ολυμπιακό Χωριό, αλλά σε ξενοδοχείο. Πήρε το ρίσκο να μην πάει με το πούλμαν της ομάδας, γεγονός που σημαίνει σημαντικά προβλήματα στους χώρους που γίνονται οι αγώνες. Η καθυστέρηση στην είσοδο της την εμπόδισε να ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον αγώνα που θα της έδινε το εισιτήριο για τον τελικό.

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενοχλήσεις που αισθάνθηκε την τελευταία στιγμή.

Το πλήγμα είναι μεγάλο όχι μόνο για την ίδια την αθλήτρια που έχει δηλώσει ότι αυτή θα ήταν η τελευταία διοργάνωση Ολυμπιακών που θα συμμετείχε, αλλά και για τη χώρα της.

Η Τόμπσον που κέρδισε τα 100μ το 2016 και το 2021 λίγω τραυματισμού δεν πήρε μέρος στους αγώνες πρόκρισης, ενώ η Τζάκσον, μια ακόμα μεγάλη σπρίντερ επίλεξε να επικεντρωθεί στα 200μ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This