Στην Αγία Λουκία «τρελάθηκαν» για το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στην ιστορία της χώρας!

Η επιτυχία πανηγυρίστηκε έξαλλα

Must Read

Χαρές και πανηγύρια… Οι συμπατριώτες της το… έκαψαν, με ην γιορτή στην χώρα να συνεχίζεται! Η Τζούλιεν Άλφρεντ από την Αγία Λουκία τερμάτισε σε 10.72 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη! Και έγινε «χαμός» στην χώρα της.

Αυτό εξάλλου ήταν το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στην ιστορία του μικρού νησιωτικού κράτους της Καραϊβικής και πανηγυρίστηκε «τρελά», με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί την κούρσα σε γιγαντοοθόνη και στη συνέχεια να στήνεται «πάρτι» για τη νίκη της αθλήτριας.

Η Αγία Λουκία είναι μία χώρα περίπου 180 χιλιάδων κατοίκων. Απέκτησε την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο το 1979, ενώ συμμετείχε για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This