Ολυμπιακοί Αγώνες: Θηρίο ο Πετρούνιας, επιστρέφει στην Ελλάδα με χάλκινο μετάλλιο

Χρυσό στο Ρίο, χάλκινο στο Τόκιο και στο Παρίσι για τον άρχοντα των κρίκων

Must Read

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την αξία του. Μπορεί να έχασε το χάλκινο και το ασημένιο μετάλλιο από τους Κινέζους αντιπάλους του που είχαν υψηλότερο βαθμό δυσκολίας στην  άσκησή τους, αλλά επιστρέφει με ένα μετάλλιο, το χάλκινο στην Ελλάδα.

Ο Λευτέρης αυξάνει τη συλλογή των Ολυμπιακών μεταλλίων από δύο σε τρία. Χρυσό στο Ρίο το 2016, χάλκινο στο Τόκιο και ένα ακόμα στο Παρίσι!

Ο Λιου Γιανγκ από την Κίνα, Ολυμπιονίκης στο Τόκιο επιβεβαίωσε την κλάση του. Με 15,300  βαθμούς κέρδισε το χρυσό. Ο βαθμός δυσκολίας του ήταν 6,4. Αυτό τον βοήθησε ώστε να ξεπεράσει τον Πετρούνια. Το ίδιο συνέβη και με τον Ζο Γουάνγκ, τον νικητή στους παράλληλους ζυγούς που ήταν δεύτερος με 15.233.

Ο Πετρούνιας με 15.100 ήταν 3ος με 15.300 βαθμούς. Πήρε 6,300 βαθμούς στη δυσκολία και 8,800 στην εκτέλεση. Ήταν σχεδόν άψογος. Απλά οι αντίπαλοι του είχαν δυσκολότερο πρόγραμμα και αυτός είναι ο λόγος που τον ξεπέρασαν στη βαθμολογία. Θυμίζουμε ότι ο Πετρούνιας είχε προκριθεί στον τελικό με την 6η καλύτερη επίδοση.




Η τελική κατάταξη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This