Υπεροπτική Ιμάν Κελίφ μετά το σάλο για τον φύλο της: «Δεν με νοιάζει η γνώμη των άλλων»

Είπε πως δέχθηκε bullying

Must Read

Αντί να ζητήσει «συγγνώμη» για όσα έγιναν η intersex Αλγερινή πυγμάχος Ιμάν Κελίφ είπε, σε συνέντευξή της, ότι δέχθηκε…bullying και «κύμα» μίσους μετά τον αγώνα με την Ιταλίδα σχετικά με το φύλο της ενώ φάνηκε ιδιαίτερα υπεροπτική τονίζοντας πως δεν την ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο αθλητικό κανάλι SNTV του Associated Press είπε:

«Στέλνω μήνυμα σε όλο τον κόσμο να κρατήσει τα ολυμπιακά ιδεώδη και την Χάρτα των Ολυμπιακών Αγώνων, να μην ασκούν bullying σε όλους τους αθλητές γιατί αυτό έχει συνέπειες, μεγάλες συνέπειες. Μπορεί να καταστρέψει ανθρώπους, μπορεί να σκοτώσει τις σκέψεις, το πνεύμα και το μυαλό τους. Μπορεί να διχάσει. Για όλους αυτούς τους λόγους τους καλώ να απέχουν από το bullying» είπε η Κελίφ.

Και πρόσθεσε πως δεν την ενδιαφέρει η άποψη των άλλων!

«Δεν με ενδιαφέρει η άποψη των άλλων. Ήρθα εδώ για ένα μετάλλιο και για να αγωνιστώ για ένα μετάλλιο», ανέφερε. «Ειλικρινά δεν ακολουθώ τα social media. Υπάρχει μια ομάδα ψυχολόγων που δεν μας επιτρέπει να ακολουθούμε τα social media, ειδικά κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Εγώ είμαι εδώ για να αγωνιστώ και να έχω ένα καλό αποτέλεσμα».

Μάλιστα, άφησε αιχμές για την Ιταλίδα αντίπαλό της Καρίνι λέγοντας πως γνωρίζονται.

Δείτε βίντεο:

Παράλληλα είπε πως «είμαι σε επαφή με την οικογένειά μου δύο φορές την εβδομάδα. Ελπίζω ότι δεν επηρεάστηκαν πολύ. Ανησυχούν για μένα. Θεού θέλοντος αυτή η κρίση θα εξελιχθεί σε ένα χρυσό μετάλλο και αυτό θα είναι η καλύτερη απάντηση».

Πάντως, δεν απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει υποβληθεί και σε άλλα τεστ πέραν αυτών για τη χρήση αναβολικών, τονίζοντας πως δεν θέλει να μιλήσει για το θέμα.

Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) που την υποστήριξε.  «Γνωρίζω ότι η ΔΟΕ με αντιμετώπισε δίκαια και είμαι ευχαριστημένη με αυτό γιατί δείχνει την αλήθεια» είπε η Κελίφ.

Τέλος, είπε σχετικά με την αντίδρασή της το περασμένο Σάββατο που την έφερε πιο κοντά στο μετάλλιο.

«Δεν μπορούσα να κρατήσω τα νεύρα μου. Μετά από αυτή την τρέλα των μέσων ενημέρωσης και μετά από τη νίκη υπήρχε ένα μείγμα χαράς γιατί δεν ήταν εύκολο αυτό που πέρασα. Ήταν κάτι που προσβάλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Δείτε επίσης:

Εκεί φτάσαμε! Ο πατέρας της Κελίφ καμαρώνει κιόλας και… υπερασπίζεται την πυγμάχο, χαρακτηρίζοντάς την «ηρωίδα»

Ο αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Πυγμαχίας καρφώνει τη ΔΟΕ: Γνώριζαν ότι η Αλγερινή είναι άνδρας!

Ιμάν Κελίφ: Ανακοίνωση-καταπέλτης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κατά της ΔΟΕ για τη συμμετοχή της Αλγερινής στο Παρίσι!

«Ομπρέλα προστασίας» από τη ΔΟΕ για την Ιμάνε Κελίφ: «Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ασκεί τον αθλητισμό χωρίς διακρίσεις»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This