Ο Καραλής το Όσκαρ, η ΕΡΤ το «χρυσό βατόμουρο»!

Με δική της κάμερα έχασε τις προσπάθειες του Έλληνα πρωταθλητή στα 5μ.85 και 5μ.90!

Must Read

Μας ζάλισε ο σπίκερ με την ΕΡΤ που έχει δική της παραγωγή για να καλύπτει τις προσπάθειες του Εμμανουήλ Καραλή στον τελικό του άλματος επί κοντώ.

Αυτή είναι η… μισή αλήθεια. Γιατί η ΕΡΤ έδειξε δύο τουλάχιστον προσπάθειες του Έλληνα αθλητή σε μαγνητοσκόπηση λίγο πριν τη δείξουν και οι διοργανωτές.

Κι άντε να είναι στα πρώτα άλματα, είναι κακό, αλλά όχι μεγάλο. Όταν όμως ο Καραλής ετοιμάζεται να περάσει τα 5μ.85 που τον φέρνει στην πρώτη πεντάδα, ή τα 5μ.90 που ίσως του δώσουν μετάλλιο τότε «η ΕΡΤ που καλύπτει με δική της παραγωγή τις… μισές προσπάθειες του Έλληνα αθλητή» αξίζει το «χρυσό βατόμουρο», σε αντίθεση με τον Καραλή που προσπαθεί να μας κάνει υπερήφανους διεκδικώντας όσκαρ!

Κι είναι άδικο και για τον αθλητή μας και για τους τηλεθεατές να μην μπορούμε να μοιραστούμε την αγωνία και τη χαρά της επιτυχίας μαζί του.

Μετά απ΄ όλα αυτά η σημαντική καθυστέρηση να ανεβάσει τις προσπάθειές του Καραλή στο Glomex και να τις μοιραστούν στο διαδίκτυο όλοι οι χρήστες το λες και… πταίσμα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This