Ολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινο μετάλλιο ο τεράστιος ο Εμμανουήλ Καραλής έδωσε μάχη μέχρι τέλους για κάτι καλύτερο

Must Read

Του το χρωστούσε το επί κοντώ αυτό το μετάλλιο του Εμμανουήλ Καραλή. Το έχασε πριν τρία χρόνια στο Τόκιο, το κέρδισε τώρα στο Παρίσι! Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα κι επιστρέφει στην Ελλάδα με το χάλκινο που θα μπορούσε με λίγη τύχη να είναι και ασημένιο!

Γιατί, ο Εμμανουήλ Καραλής κλήθηκε να… ξεπεράσει τον εαυτό του. Στις 29 Ιουνίου στο Πανθεσσαλικό του Βόλου είχε περάσει τα 5μ.93 δημιουργώντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Απέτυχε στην πρώτη προσπάθεια στα 5μ.95 κι έκανε το… κόλπο γκρόσο. Μετέφερε τις δύο προσπάθειές του στα 6 μέτρα, επτά εκατοστά πάνω από την ατομική του επίδοση κυνηγώντας το όνειρο του ασημένιου από τον Αμερικανό Κέντρικς (5μ.95). Στα προηγούμενα άλματα είχε δείξει ότι μπορούσε να περάσει τα έξι μέτρα. Δεν τα κατάφερε. Στα 24 χρόνια του έχει όλο το μέλλον μπροστά του!

Όσο για το χρυσό μετάλλιο δεν μπορούσε να πάει σε κανένα άλλο παρά στο «ιερό τέρας» του αγωνίσματος, τον Σουηδό Αρμάντ Ντουμπλάντις που με 6μ.25 κατέρριψε το παγκόσμιο  ρεκόρ!

Το άλμα του στα 5μ.90




Το άλμα του στα 5μ.85




Δείτε τα πρώτα άλματα του Εμμανουήλ Καραλή στο δρόμο για το μετάλλιο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This