Αποθέωση και πειράγματα στον Μίλτο Τεντόγλου στο Ολυμπιακό Χωριό – Βεγγαλικά έπεσαν στα Γρεβενά μετά την «χρυσή» προσπάθεια

'Εγραψε ιστορία κατακτώντας για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες το χρυσό

Must Read

Αποθεωτική ήταν η υποδοχή που επεφύλασσαν μέλη της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι στον Μίλτο Τεντόγλου ο οποίος έκανε χθες πάλι περήφανη την Ελλάδα κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο κάνοντας άλμα στα 8 μέτρα και 48 εκατοστά!

Ο 25χρονος αθλητής από τα Γρεβενά επέστρεψε τα ξημερώματα στο Ολυμπιακό Χωριό και δέχτηκε τα «συγχαρητήρια» με αγκαλιές και θερμά λόγια από τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι, την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και άλλων μελών της ελληνικής αποστολής.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από την υποδοχή ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος είναι κολλητός του φίλος και παρακολούθησε τον αγώνα με την αντίδραση του στο άλμα του Μίλτου να γίνεται viral.

Η αντίδραση του Μανόλο στο άλμα του φίλου του:

Ο Τεντόγλου δέχθηκε και πειράγματα για την δήλωση που έκανε ότι…δεν ήταν τόσο καλός!

Δείτε βίντεο από την υποδοχή στο Ολυμπιακό Χωριό:

Νωρίτερα, ο 25χρονος δήλωσε στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ότι είναι χαρούμενος για το χρυσό μετάλλιο όσο και για το γεγονός πως ευχαρίστησε όλους του Έλληνες με την θριαμβευτική του προσπάθεια.

«Νιώθω τη χαρά. Βλέπω πολλά σχόλια, πολλά βίντεο, φωτογραφίες και μηνύματα. Μου αρέσουν αυτά. Χαίρομαι που κατάφερα να ευχαριστήσω τους Έλληνες που παρακολουθούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να σας κάνω περήφανος, όπως και τα άλλα παιδιά. Είτε πήραν μετάλλιο είτε όχι, Μας ανεβάζει αυτό. Ελπίζω να δώσω τη θέληση για να αγωνιστούν ακόμα καλύτερα», ανέφερε.

Δείτε βίντεο:

Βεγγαλικά στα Γρεβενά

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του Μίλτου Τεντόγλου, τα Γρεβενά, η χαρά των κατοίκων για το επίτευγμα του συμπατριώτή τους δεν περιγραφόταν.

Δείτε βίντεο




Στην περιοχή είχε στηθεί μια γιγαντοοθόνη στην κεντρική πλατεία από την δημοτική αρχή ώστε όλη η πόλη να παρακολουθήσει την προσπάθεια του αθλητή. Την ώρα που αγωνιζόταν ο 25χρονος εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν και παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα.

Μόλις ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε το πετυχημένο όλοι ξέσπασαν σε ζητωκραυγές και χειροκροτήματα ενώ πυροτεχνήματα «φώτισαν» τον ουρανό.

Δείτε βίντεο με τις αντιδράσεις των ντόπιων:




Ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε ο δεύτερος άλτης στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων που καταφέρνει να πάρει το χρυσό σε δύο διαδοχικές διοργανώσεις, μετά τον Καρλ Λιούις. Το πρώτο χρυσό ήταν στο Τόκιο το 2021.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This