Ελίνα Τζένγκο: «Αν παραμείνω όπως είμαι σήμερα βλέπω τον εαυτό μου στα μετάλλια» 

Must Read

Χαρούμενη για την επίδοσή της εμφανίστηκε η Ελίνα Τζένγκο η οποία προκρίθηκε στον τελικό του ακοντισμού, το Σάββατο. Η αθλήτρια ευχαρίστησε όλους όσους την στηρίζουν και εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν αποκλείεται να ανέβει στο βάθρο.

«Ήξερα ότι μπορούσα να κάνω μία τέτοια επίδοση. Είμαι χαρούμενη που στους πρώτους μου Ολυμπιακούς Αγώνες θα είμαι σε τελικό. Σε αυτό το γήπεδο σε πιάνει ανατριχίλα. Η ατμόσφαιρα είναι μαγική και σε βοηθάει για ένα καλό αποτέλεσμα» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ και πρόσθεσε: «Ο κόουτς πιστεύει πολύ σε εμένα και τον στενοχωρεί που λόγω του άγχους μου καταστρέφω τον εαυτό μου».

Η αθλήτρια εξομολογήθηκε: «Με πείσμωσε πολύ η 6η θέση στη Ρώμη. Αν παραμείνω όπως είμαι σήμερα βλέπω τον εαυτό μου στα μετάλλια. Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένη, αλλά πρέπει να το δουλέψω ψυχολογικά».

Η ίδια έστειλε μήνυμα σε όλους τους Έλληνες που παρακολουθούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ όλους. Μας δίνετε πολλή ενέργεια» είπε και ευχήθηκε να την αξιώσει ο Θεός να πάρει ένα μετάλλιο.




Δείτε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μεγάλη βολή για την Ελίνα Τζένγκο και… έφυγε για τον τελικό του Σαββάτου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This