Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο αεροδρόμιο για τον Λευτέρη Πετρούνια – Το ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ θα πάρει το όνομά του!

Τι είπε για τα δύο παιδιά του

Must Read

«Σείστηκε» η αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» πριν από λίγη ώρα καθώς επέστρεψε στην χώρα μας μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο αθλητής που κατακτά το τρίτο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες εμφανίστηκε έχοντας στους ώμους του την ελληνική σημαία. Στο αεροδρόμιο ήταν συγκεντρωμένος αρκετός κόσμος και όλοι ξέσπασαν και χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς μόλις τον αντίκρισαν.

Στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε:

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα, περήφανος, τρισευτυχισμένος και κουρασμένος. Αισθάνομαι πολύ όμορφα, ήταν μία τριετία που μεσολάβησαν πολλές διοργανώσεις, πολλές δυσκολίες. Μόλις προσγειώθηκα και δεν έκανα βήμα, σκέφτηκα ότι την πάτησαν οι Κινέζοι, αλλά δεν βγήκε (γέλια). Η δεύτερη σκέψη ήταν ότι εξασφάλισα το μετάλλιο. Αγχωθήκαμε λίγο μέχρι το τέλος, γιατί υπήρχε Γάλλος μέσα στην έδρα του.

Ο Παπανικολάου είχε πολύ άγχος. Είναι η πρώτη φορά από τους τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες, που υπάρχει τόσο καλό κλίμα μέσα στην Ολυμπιακή αποστολή. Ο ένας στήριζε τον άλλον.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει χώρος για διακοπές. Θέλω να ξεκουραστώ. Χρειάζεται να ξεκουραστεί το μυαλό και το σώμα. Αυτό το μετάλλιο το αφιερώνω στην οικογένειά μου. Η στήριξη των Ελλήνων είναι πολύτιμη και με βοηθάει, όμως είναι οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες που τα παιδιά μου καταλαβαίνουν τι κάνω».

Δείτε τις δηλώσεις του:




Μάλιστα, έγινε και μία αποκάλυψη από τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού ο οποίος ανέφερε σε δηλώσεις του πως το ποδηλατοδρόμιο στο Ολυμπιακό Στάδιο θα λάβει το όνομά του!

«Με αισθήματα χαράς, τιμής, συγκίνησης και μεγάλης περηφάνειας υποδεχόμαστε σήμερα στην πατρίδα μας τον μεγάλο ολυμπιονίκη, παγκοσμίου εμβέλειας, τον δικό μας άνθρωπο, τον Λευτέρη Πετρούνια. Λευτέρη σε ευχαριστούμε εκ μέρους του ελληνικού αθλητισμού, της ελληνικής Πολιτείας.

Συμβολικά γι’ αυτό που κάνεις για την πατρίδα, για τη μεγάλη τιμή που μας δίνεις, τη συγκίνηση που προσφέρεις στον ελληνικό λαό, στο σπίτι της γυμναστικής, που θα στεγάζεται μέσα στο εμβληματικό ποδηλατοδρόμιο, από τον Δεκέμβριο που ολοκληρώνεται, παρουσία του Πρωθυπουργού θα έχει το όνομά σου: Λευτέρης Πετρούνιας. Σε ευχαριστούμε από την καρδιά μας», ανέφερε ο κ. Βρούτσης.

Δείτε τις δηλώσεις του:




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This