Reuters: Στην Ελένη Πόλακ ανήκει το θετικό δείγμα – Προσωρινός αποκλεισμός από την ΔΟΕ

Τι είχε δηλώσει

Must Read

Την Ελένη Πόλακ κατονόμασε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) ως την Ελληνίδα αθλήτρια, που αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, λόγω θετικού δείγματος.

Όπως σημειώνει το Reuters, στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ επιβλήθηκε προσωρινός αποκλεισμός, αφού βρέθηκε θετική σε απαγορευμένες ουσίες. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) είχε ανακοινώσει την Τρίτη ότι ένα μέλος της ελληνικής αποστολής αποβλήθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό, χωρίς να αναφέρει όνομα. Οι φήμες είχαν ήδη εμφανιστεί.

Η ελληνική αποστολή είχε ενημερωθεί τη Δευτέρα από την ΕΟΚΑΝ, για θετικό δείγμα, λίγο μετά την ολοκλήρωση του προκριματικού αγώνα στο άλμα επί κοντώ των γυναικών, στον οποίο συμμετείχε η Πόλακ, χωρίς να πάρει την πρόκριση για τον τελικό, αφού είχε άλμα στα 4,20 μ.

Η ίδια, με τοποθετήσεις της μετά τον αγώνα της, είχε επιβεβαιώσει πως είχε ενημερωθεί για ουσία που είχε βρεθεί στα ούρα της, ωστόσο είχε τονίσει πως ήταν κάτω από το σχετικό όριο και το είχε αποδώσει στην κατανάλωση κόκκινου κρέατος τις ημέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This