Βγήκε… σώα από τον Σηκουάνα, κατακτώντας το χρυσό η Ρούβενταλ – Η αφιέρωση στο σκυλάκι της

Χαρακτηριστικά τα στιγμιότυπα

Το τρίτο της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες κέρδισε η εκπληκτική, Σάρον Φαν Ρούβενταλ!

Μετά το χρυσό στο Ρίο το 2016 και το ασημένιο στο Τόκιο το 2021, η 30χρονη Ολλανδή κολυμβήτρια πήρε ακόμα ένα μετάλλιο, στο Παρίσι στα 10 χιλιόμετρα ανοικτής θαλάσσης…

Σε έναν ανταγωνιστικό τελικό, η Φαν Ρούβενταλ είχε τις δυνάμεις στο τέλος για να ξεπεράσει στην τελική ευθεία της συναθλήτριές της και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στον (μολυσμένο) ποταμό Σηκουάνα, με χρόνο 2:03:34.2!

Για ακόμα μία φορά, αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν η ΔΟΕ και οι γαλλικές Αρχές, επιμένοντας να διεξαχθεί ο αγώνας στον Σηκουάνα, παρά τα προβλήματα με την μόλυνση των υδάτων. Οι εικόνες από τον τελικό των 10χλμ Γυναικών μιλούν από μόνες τους… Με την αθλήτρια πάντως αφού βγήκε… σώα, να συγκινεί, αφιερώνοντας την επιτυχία στο σκυλάκι της που έχασε πριν μερικές μέρες.




Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Download on the App Store

ΔΗΜΟΦΙΛΗ