Ο Τεντόγλου αρνήθηκε να είναι σημαιοφόρος στην τελετή λήξης – «Ελπίζω να είμαι στο Λος Άντζελες»

Επικρατέστερος σημαιοφόρος είναι ο Εμμανουήλ Καραλής

Must Read

Αρνήθηκε ευγενικά ο Μίλτος Τεντόγλου να είναι σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους είπε όχι στην πρόταση της της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και εξέφρασε την επιθυμία να σηκώσει την σημαία το 2028 στο Λος Άντζελες.

«Θέλω να κάνω την χώρα μου υπερήφανη με το να είμαι στην κορυφή του πόντιουμ. Ελπίζω να είμαι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες. Αν γίνεται φυσικά. Χαίρομαι να κατακτώ χρυσά μετάλλια, όμως η μεγαλύτερη χαρά μου είναι ο συναγωνισμός και να κάνω μεγάλες επιδόσεις. Αν ξέρω ότι έκανα καλό αγώνα, δεν έχω πρόβλημα να βγω δεύτερος και να πάρω το ασημένιο μετάλλιο» δήλωσε ο 26χρονος άλτης σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας.

Επικρατέστερος σημαιοφόρος στην τελετή λήξης της προσεχούς Κυριακής είναι ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This