Ανέτοιμος ο Ολυμπιακός στο 3-4 με την Νότιγχαμ – Συνέχισε τα πειράματα ο Μεντιλίμπαρ

Must Read

Η Νότιγχαμ χρειάστηκε μόλις επτά λεπτά για να «κλειδώσει» ουσιαστικά τη φιλική νίκη επί του Ολυμπιακού. Σημείωσε δύο τέρματα, έκανε το σκορ με… 1-4 έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της ότι είναι έτοιμη για την Πρέμιερ Λιγκ.

Αντίθετα ο Ολυμπιακός έδειξε ανέτοιμος. Η απουσία ευρωπαϊκών υποχρεώσεων αυτή την εποχή έδειξε ότι βρίσκεται στη… μέση της προετοιμασίας του κι ας αρχίζει η Σούπερ Λίγκα σε μια εβδομάδα.

Αυτό που φάνηκε είναι η απουσία αξιόπιστου σέντερ μπακ.
Ο Μεντιλίμπαρ από την πλευρά του προτοίμησε να ρίξει στον αγώνα κάποιους από τους βασικούς στο τέλος του αγώνα. Η εικόνα βελτιώθηκε και ο Ολυμπιακός μάζεψε τη διαφορά στο γκολ (3-4).

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (10/8, 20:30) αντιμετωπίζει τον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο στο τελευταίο φιλικό πριν τη σέντρα στο πρωτάθλημα.

Σκόρερς:24′, 71′ Μαρτίνς, 89′ Βέλντε – 15′, 61′ Γέιτς, 43′ Γουντς, 68′ Ελάγνκα.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κοστίνια (69′ Ρόντινεϊ), Ρέτσος, Πιρόλα, Αποστολόπουλος (69′ Ορτέγκα), Στάμενιτς (62′ Μπακούλας), Έσε, Τσικίνιο, Μάρτινς, Μασούρας (69′ Βέλντε), Κωστούλας (69′ Γιάρεμτσουκ).
Νότιγχαμ: Σελς, Αϊνά (83′ Τόφολο), Μουρίγιο (83′ Μιλένκοβιτς), Μπολί (75′ Ομομπαμιντέλε), Γουίλιαμς (83′ Μορέιρα), Σανγκαρέ (56′ Ντανίλο), Άντερσον (72′ Ζότα), Γκιμπς-Γουάιτ (56′ Ελάνγκα), Ντομίνγκες (56′ Χάντσον-Οντόι), Γέιτς, Γουντ (72′ Αβονίγι).




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This