Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πώς υποδέχθηκε η Καλαμαριά την Χριστίνα Μπούρμπου

«Μπορέσαμε να ανεβάσουμε την χώρα μας ψηλά. Όχι στο βάθρο, αλλά θεωρώ ότι στους 3ους μου Ολυμπιακούς Αγώνες θα γίνει και αυτό»

Must Read

Με κάθε επισημότητα, τιμές και λαμπρότητα υποδέχθηκε ο δήμος Καλαμαριάς ένα ακόμη δικό τους παιδί, μετά τον Πέτρο Γκαϊδατζή, την Καλαμαριώτισσα Ολυμπιονίκη στην δίκωπο ελαφρών βαρών γυναικών της κωπηλασίας και αθλήτρια του ΝΟΘ, Χριστίνα Μπούρμπου. Μαζί με την Ευαγγελία Αναστασιάδου κατέλαβαν την έκτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η πτήση της Μπούρμπου έφτασε χθες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 21:25 και στην αίθουσα αφίξεων την υποδέχθηκαν προπονητές, συναθλητές και μέλη του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Ζαχαρίας Κώστας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Νίκος Μισυρλής και Προσχολικής Αγωγής, Εθελοντισμού και Ισότητας Φύλων Θεοδώρα Κιφωνίδου.

«Μπορέσαμε να ανεβάσουμε την χώρα μας ψηλά. Όχι στο βάθρο, αλλά θεωρώ ότι στους 3ους μου Ολυμπιακούς Αγώνες θα γίνει και αυτό» δήλωσε η Μπούρμπου.

«Χρειάζομαι χρόνο για να καταλάβω τι έχει γίνει και να ξεκινήσω σιγά-σιγά για την επόμενη Ολυμπιάδα. Προς το παρόν χρειάζομαι ξεκούραση», πρόσθεσε.

Μιλώντας για την εμπειρία της στο Παρίσι είπε: «Αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση ήταν η κερκίδα. Άκουγα παρά πολλούς Έλληνες να φωνάζουν και να μας εμψυχώνουν. Αυτό το πράγμα δεν το είχαμε στο Τόκιο για αυτό την ώρα που τραβούσα ένιωθα το στομάχι μου να σφίγγει γιατί ένιωθα χαρά που με στήριζαν οι δικοί μου άνθρωποι».

Στη συνέχεια, η αθλήτρια μεταφέρθηκε με όχημα του δήμου στον χώρο της πλαζ Αρετσούς, όπου την περίμενε για να την καλωσορίσει και να την συγχαρεί η δήμαρχος Χρύσα Αράπογλου. «Στη θάλασσα της Καλαμαριάς, εκεί που από παιδί έμαθε το ευ αγωνίζεσθαι και δουλεύοντας σκληρά καταφέρνει τη μια μεγάλη επιτυχία μετά την άλλη, έφθασε εν μέσω χειροκροτημάτων η Ολυμπιονίκης μας Χριστίνα Μπούρμπου» έγραψε σε ανάρτησή της η Χ. Αράπογλου, η οποία τίμησε την αθλήτρια με ένα στεφάνι ελιάς και κουπιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This