Ολυμπιακοί Αγώνες: Τις αποθέωσε το κοινό, τις… έθαψαν οι κριτές – Δείτε την προσπάθεια των κοριτσιών στο ελεύθερο ντουέτο

Οι Σοφία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου κέρδισαν το χειροκρότημα, αλλά όχι τους βαθμούς - Μπαίνουν με μειονέκτημα στην αυριανή 2η μέρα

Must Read

Μπορεί το κοινό στο κολυμβητήριο να ενθουσιάστηκε με το τεχνικό πρόγραμμα της Ευαγγελίας Πλατανιώτη και της Σαφίας Μαλκογεώργη στο τεχνικό μέρος του ντουέτου της καλλιτεχνικής κολύμβησης, αλλά οι κριτές τις… καταδίκασαν στην 13η θέση με μόλις 210,9384 βαθμούς, κάνοντας δύσκολη την προσπάθεια για διάκριση στα δύο κορίτσια.

Αύρο βράδυ υπάρχει το ελεύθερο πρόγραμμα, αλλά η τελική βαθμολογία είναι το άθροισμα του τεχνικού και του ελεύθερου προγράμματος. Με τη χαμηλό βαθμολογία στη πρώτο γίνται από δύσκολη, έως ακατόρθωτη η προσπάθειά τους για διάκριση, ίσως κι ένα μετάλλιο.

Κι όμως το πρόγραμμα που εκτέλεσαν με μουσική επένδυση τον «χορό των χαρταετών» του Μίκη Θεοδωράκη έδειχνει άψογο στα μάτια των θεατών που ενθουσιάστηκαν και χειροκρότησαν θερμά στη διάρκεια, αλλά και στο τέλος της προσπάθειάς τους.




Οι δηλώσεις τους μετά τον αγώνα




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This