Ο θρύλος Σεργκέι Μπούμπκα αποθεώνει τον Μανόλο: «Ο Καραλής είναι σαν ήρωας. Έγραψε Ιστορία στο άλμα επί κοντώ»

Must Read

Ο Σεργκέι Μπούμπκα, ο ζωντανός θρύλος του άλματος επί κοντώ, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τα κατορθώματα της νέας γενιάς στο αγώνισμα που δόξασε επανειλημμένα και, επί της ευκαιρίας, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ήρωα τον Εμμανουήλ Καραλή, τονίζοντας πως έγραψε Ιστορία με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

«Ο Καραλής είναι σαν ήρωας, είναι πολύ θετικό και καλό παιδί. Έκανε εξαιρετική δουλειά, έγραψε Ιστορία στο άλμα επί κοντώ. Το να κερδίζεις μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες όπως αυτός, ένα νέο αγόρι με δυνατότητες, αυτό είναι κάτι ξεχωριστό και πιστεύω πόσο χαρούμενοι και περήφανοι είναι οι Έλληνες για την επιτυχία του», είπε συγκεκριμένα για τον Μανόλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο επί σειρά ετών παγκόσμιος πρωταθλητής, Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος ρέκορντμαν από την Ουκρανία:

«Πάνω απ’ όλα πιστεύω ότι είμαι άνθρωπος, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εγώ πάντα προσπαθώ να είμαι ταπεινός, να είμαι καλός με τους ανθρώπους, κοντά τους, προσγειωμένος.

Ο Καραλής είναι σαν ήρωας, είναι πολύ θετικό και καλό παιδί. Έκανε εξαιρετική δουλειά, έγραψε Ιστορία στο άλμα επί κοντώ. Το να κερδίζεις μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες όπως αυτός, ένα νέο αγόρι με δυνατότητες, αυτό είναι κάτι ξεχωριστό και πιστεύω πόσο χαρούμενοι και περήφανοι είναι οι Έλληνες για την επιτυχία του.

Έχω μεγάλο σεβασμό για τη χώρα σας, μου αρέσει πολύ. Μερικές φορές μου λένε ότι έχω ελληνικά γονίδια…

Χαίρομαι να βλέπω εξαιρετικά αποτελέσματα στο επί κοντώ, μεγάλες επιτυχίες που συνεχίζουν να στηρίζουν και να διαφημίζουν τον κλασικό αθλητισμό και το επί κοντώ.

Μετά από εμένα ήταν ο Λαβιλενί. Τώρα είναι ο Ντουπλάντις που έφερε σπουδαία αποτελέσματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Γι’ αυτό και χαίρομαι να βλέπω τη νέα εποχή στο επί κοντώ.

Για μένα ήταν πολύ ξεχωριστή τελετή η απονομή των μεταλλίων. “Έσπασα” το πρωτόκολλο, γιατί ήθελα να τούς τιμήσω, γιατί ήταν μοναδικά αποτελέσματα. Ήθελα να δείξω τον σεβασμό μου στη νέα γενιά».

  • Δείτε την ιστορική απονομή των μεταλλίων στο άλμα επί κοντώ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This