Ολοκληρώθηκε ο εξευτελισμός: Πήρε το κάλπικο χρυσό η Ιμάν Κελίφ στην πυγμαχία

Must Read

Με ομόφωνη απόφαση και σε χρόνο… dt η intersex, όπως την έχουν «κατηγοριοποιήσει», Ιμάν Κελίφ, κέρδισε πάρα πολύ εύκολα την Κινέζα Γιανγκ Λιου στον τελικό των μεσαίων βαρών στην πυγμαχία γυναικών και κατέκτησε το πιο αναμενόμενο χρυσό μετάλλιο σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η διαφορά δύναμης και προσόντων ήταν εμφανής στο ρινγκ, με δύο πυγμάχους που θα έπρεπε να αγωνίζονται υπό εντελώς διαφορετικές συνθήκες.

Στις εξέδρες που «βούλιαξαν» από Αλγερινούς, οι οποίοι εξάντλησαν τα εισιτήρια για να στηρίξουν την Κελίφ, καταπνίγονταν κάθε φωνή που αποδοκίμαζε τα αίσχη της ΔΟΕ και την απόφασή της να επιτρέψει σε αθλήτρια που αποκλείστηκε, όπως και η Lin Yu-ting, από τη Διεθνή Ομοσπονδία Πυγμαχίας επειδή «μετά από τεστ, δεν πληρούσαν τα απαιτούμενα κριτήρια καταλληλότητας για να αγωνιστούν στην κατηγορία γυναικών».

Έγινε έτσι η πρώτη Αλγερινή που κερδίζει χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο μποξ και η ομάδα της… εκστασιάστηκε, με ένα μέλος της να τη σηκώνει στους ώμους του και εκείνη να κυματίζει μια αλγερινή σημαία.

Ο στρατιωτικός χαιρετισμός της Κελίφ προς την εξέδρα δεν έλειψε ούτε αυτή τη φορά…

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This