Τελετή Λήξης: Η ελληνική αποστολή φορούσε μεταξωτά μαντίλια από την… Καβάλα!

Έστειλαν σε όλο τον κόσμο το δικό τους μήνυμα για την Ψυχική Υγεία

Must Read

Το βράδυ της Κυριακής 11 Αυγούστου 2024 κορυφώθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα η μεγαλύτερη γιορτή του Παγκόσμιου Αθλητισμού, με την Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 που έλαβε χώρα στο Stade de France του Παρισιού.

Λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ, οι αθλητές μας Εμμανουήλ Καραλής και Ευαγγελία Πλατανιώτη μπήκαν πρώτοι στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου με την ελληνική σημαία, κηρύσσοντας την έναρξη της Τελετής Λήξης και την είσοδο των 205 διεθνών αποστολών στο Stade de France αλλά και φέροντας επάνω τους ένα μεταξωτό αξεσουάρ που συνδέεται άμεσα με την… Καβάλα!

Συγκεκριμένα, τόσο οι δύο σημαιοφόροι Έλληνες Ολυμπιονίκες όσο και όλα τα μέλη της Ελληνικής Αποστολής που συμμετείχαν στην Τελετή Λήξης, φορούσαν το ειδικό, συλλεκτικό μεταξωτό μαντίλι “The Uniform of Hope” που δημιούργησε η καβαλιώτικη γκαλερί μεταξιού της MANTILITY και η ιδρύτρια της επιχείρησης Βασιλική-Ζαφειρία Υψηλάντη σε συνεργασία με την πριγκίπισσα Tatiana Blatnik και την Πρωτοβουλία για την Ψυχική Υγεία Breathe Hellas.

Το συλλεκτικό μεταξωτό μαντίλι “The Uniform of Hope” που δημιούργησαν από κοινού η MANTILITY και η Breathe Hellas και το οποίο «λανσαρίστηκε» από τους Έλληνες αθλητές στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, κυκλοφορεί σε 200 αντίτυπα και όλα τα έσοδα θα πάνε στους σκοπούς της ΜΚΟ Breathe της Tatiana Blatnik για την Ψυχική Υγεία.

Δείτε βίντεο από την προετοιμασία της Ελληνικής Αποστολής για την Τελετή Έναρξης της Κυριακής 11 Αυγούστου, φορώντας το… καβαλιώτικο μεταξωτό μαντίλι που δημιουργήθηκε για καλό σκοπό:

 

Πηγή: kavalapost.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This