Οργισμένη Πλατανιώτη για τις φωτιές στην Αττική: «Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες… στην κόλαση – Στο ίδιο έργο θεατές»

Το μήνυμά της

Must Read

Στην πύρινη λαίλαπα που σφυροκοπά ανελέητα την Αττική αναφέρθηκε η Ευαγγελία Πλατανιώτη μέσω ανάρτησής της με την επιστροφή από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ελληνική αποστολή επέστρεψε στην Ελλάδα από το Παρίσι, όμως η σκέψη όλων παραμένει στις φωτιές!

Μετά τους Μίλτο Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλή, και η Ευαγγελία Πλατανιώτη αναφέρθηκε στην πύρινη κόλαση, με ανάρτησή της στο Instagram.

«Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε μια κόλαση μέσα σε λίγες ώρες. Η φωτιά να κατεβαίνει μέχρι τη γειτονιά μας… Το δάσος, τα ζώα αλλά και τα σπίτια να καίγονται. Στο ίδιο έργο θεατές», έγραψε η 30χρονη πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This