Αμερικανός μπασκετμπολίστας για την κατάσταση στο Ισραήλ: «Η σύντροφός μου ήταν έγκυος, ξυπνούσαμε 06:30 το πρωί από τις σειρήνες»

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Must Read

Ο Μπόνζι Κόλσον στο ευρύ κοινό είναι μάλλον άγνωστος, αλλά στους μπασκετικούς όχι. Κάθε άλλο. Σε δηλώσεις του ο Αμερικανός φόργουορντ μοιράστηκε το πώς βίωσε την εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ, όσο ζούσε εκεί, ενώ σημείωσε ότι ξυπνούσαν από τις σειρήνες στις 6:30 το πρωί, την περίοδο που η γυναίκα του ήταν έγκυος…

Ο 28χρονος πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ σε δηλώσεις του στη “Standard Times” εξήγησε το πώς έζησε την εμπόλεμη κατάσταση στην χώρα, ενώ σημείωσε ότι το… εγερτήριο ήταν καθημερινό, συν ό,τι ακούγονταν από μακριά.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Βγήκα από το συμβόλαιό μου με την Μακάμπι. Μια διαδικασία που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ. Δεν ήθελα η οικογένειά μου να είναι στην χώρα όσο γίνεται πόλεμος. Κι ας παίζαμε τα ευρωπαϊκά ματς στο Βελιγράδι. Η βάση παρέμενε στο Ισραήλ.

Εγώ με την σύντροφό μου κοιμόμασταν και ξαφνικά ξυπνούσαμε στις 06:30 το πρωί από τις σειρήνες. Έπρεπε να τρέξουμε στο δωμάτιο ασφαλείας. Ακούγονταν ήχοι εκρήξεων από μακριά. Δε ξέρω καν πού έπεφταν βόμβες, αλλά τουλάχιστον όχι κοντά μας. Η κοπέλα μου ήταν έγκυος εκείνη την περίοδο, οπότε υπήρχαν πολλά συναισθήματα… Ήταν ο πιο τρελός χρόνος. Η γυναίκα μου δεν ήταν μαζί μου διαρκώς στο Τελ Αβίβ. Βρισκόταν στην Αυστρία και εγώ έπρεπε να κάνω αυτά που απαιτούνταν στο παρκέ. Το να αντιμετωπίσω ό,τι έγινε σε αυτό τον χρόνο με όλες τις θυσίες, τα εμπόδια και τα δάκρυα ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο“.

Για την μεταγραφή του στην Φενέρ: “Είναι ακόμα ένα θρυλικό κλαμπ στην Ευρωλίγκα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Είναι κάτι σπουδαίο να έχω έναν τόσο καλό προπονητή (Γιασικεβίτσιους) και μια ανάλογη ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν“.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This