Ρεάλ Μαδρίτης-Αταλάντα (Σούπερ Καπ): Ο πρώτος φετινός ευρωπαϊκός τίτλος στο ποδόσφαιρο κρίνεται στη Βαρσοβία

Must Read

Τον τίτλο του υπερπρωταθλητή της Ευρώπης διεκδικούν απόψε στις 22:00 (Cosmote Sport 1) στην Βαρσοβία επί πολωνικού εδάφους, Ρεάλ Μαδρίτης και Αταλάντα!

Οι «μερένχες», το θεωρητικό και πρακτικό φαβορί, ως κάτοχοι του Champions League της περασμένης σεζόν, θέλουν να κατακτήσουν και αυτό το τρόπαιο, το οποίο θα είναι και το 6ο τους στον θεσμό!

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, επικράτησε στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» 2-0 της Μπορούσια Ντόρτμουντ με γκολ των Καρβαχάλ και Βινίσιους, με τον Βραζιλιάνο να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την Χρυσή Μπάλα. Η «βασίλισσα της Ευρώπης» μετρά 15 κατακτήσεις Champions League και θέλει να μπει με το δεξί στη σεζον, έχοντας στη φαρέτρα της και το μεγάλο φετινό της μεταγραφικό απόκτημα, Κιλιάν Εμπαπέ.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα μοντέλο του Τζανπιέρο Γκασπερίνι, η Αταλάντα! Οι «Μπεργκαμάσκι» πραγματοποίησαν πέρσι την σπουδαιότερη σεζόν στην ιστορία τους, κατακτώντας με επιβλητικό τρόπο στον τελικό του Δουβλίνου, με το 3-0 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν, το Europa League. Η ιταλική ομάδα βρίσκεται για πρώτη φορά σε έναν τελικό τέτοιου βεληνεκούς και θα δώσει το 100%, προκειμένου να στερήσει από τη Ρεάλ την κούπα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Μεντί – Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Μόντριτς, Μπέλιγχαμ – Ροντρίγο, Βινίσιους

Αταλάντα (Τζανπιέρο Γκασπερίνι): Μούσο – Τζιμσίτι, Χάιεν, Κολάσινατς – Τσαπακόστα, Έντερσον, Ντε Ρόουν, Ρουγκέρι – Ντε Κετελάρ, Ρετέγκι, Λούκμαν

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο 36χρονος Ελβετός Σάντρο Σέρερ, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας, οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This