ΑΕΚ: Πικρό ευρωπαϊκό αντίο, έμεινε στο 1-0 με την Αρμενική ΝΟΑ

Ήρθε αργά το πρώτο γκολ για την Ένωση στο 90+2' με αυτογκόλ του Σίλβα!

Must Read

Η ΑΕΚ έψαχνε το πρώτο γκολ που θα της άνοιγε το δρόμο της πρόκρισης για περισσότερο από 90′. Το πέτυχε μτά από προσπάθεια του Τσούμπερ και αυτογκόλ του Σίλβα στο 90+2′, αλλά δεν μπόρεσε να έρθει το δεύτερο γκολ που θα οδηγούσε το ματς στην παράταση για τον απλούστατο λόγο ότι στα 14′ που μεσολάβησαν μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο!




Είχε εξαρχής να ανέβει ένα βουνό η ΑΕΚ μετά την ήττα της με 3-1 στην Αρμενία από την ΝΟΑ για τη συνέχιση της ευρωπαϊκής της πορείας στο Κόνφερενς Λιγκ. Μόνο που στην Opap Arena η ΝΟΑ χρησιμοποίησε κάθε μέσο για να προφυλάξει το σκορ πρόκρισης του πρώτου ματς. Ροκάνισε τον χρόνο, οι ποδοσφαιριστές της πάγωναν το παιχνίδι προσποιούμενοι τους τραυματίες και με κάθε τρόπο προσπαθούσαν να σπάσουν το ρυθμό της Ένωσης που είχε την ατυχία να χάσει μεγάλη ευκαιρία στο 37′ με το δοκάρι να σταματά την προσπάθεια του Μάνταλου για γκολ.

37′: Η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ να ανοίξει το σκορ με το δικάρι του Μάνταλου




Οι αλλαγές του Αλμέιδα στο β΄ μέρος προσπάθησαν να αλλάξουν όχι την εικόνα της ομάδας του, αλλά την αποτελεσματικότητα της. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό. Από τη μια οι επεμβάσεις του Τσαντσάρεβιτς, από την άλλη οι καθυστερήσεις που έγιναν περισσότερες στο β΄μέρος έφεραν την πολυπόθητη πρόκριση για τους Αρμένιους που κατάφεραν όχι μόνο να πάρουν την πρόκριση με μια γλυκιά – για αυτούς – ήττα.

Επί της ουσίας οι εκπρόσσωποι του Αρμενικού ποδοσφαίρου δεν ήρθαν στην Αθήνα για να παίξουν μπάλα, αλλά το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο α΄ μέρος είχαμε 6′ καθυστερήσεων που εκτοξεύτηκαν στα 16′ (!) στην επανάληψη. Και πάλι λίγα ήταν!

Κίτρινη: 15′ Λιούμπισιτς, 24 Πήλιος, 45′ Σιμάνσκι, 53′ Κάλενς, 90+13′ Μάνταλος – 10′ Έλντερ, 51′ Γκριγκόριο, 68′ Θοράρισον, 71′ Αβανασιάν, 78′ Τσινάρι, 90+7′ Τσαντσάρεβιτς
ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος (71′ Χατζισαφί), Σιμάνσκι (46′ Πινέδα), Μάνταλος, Ελίασον (64′ Φερνάντες), Λιούμπιτσιτς (46′ Λαμέλα), Γκατσίνοβιτς (64′ Κοϊτά), Τσούμπερ.
NOA: Τσαντσάρεβιτς, Σίλβα, Μίλκοβιτς, Θοράρινσον, Σάντος, Γκάμπος (64′ Τσινάρι), Σανγκαρέ (76′ Μουρατιάν), Μανβέλιαν, Φερέιρα (64′ Αβανασιάν), Γκρεγκόριο (64′ Ματέους), Πίνσον.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This