Εθνική Μπάσκετ Παίδων: «Θέλουμε το χάλκινο για να το αφιερώσουμε σε όσους δοκιμάζονται από τις φωτιές»

Αποφασισμένη κόντρα στην Σερβία η γαλανόλευκη

Must Read

Η Εθνική Παίδων είναι έτοιμη να δώσει την τελευταία της μάχη στο Ευρωμπάσκετ U16. Απέναντι στην Σερβία διεκδικεί το χάλκινο μετάλλιο σήμερα (17/8, 18.30, ERTSports 2) στο ΚΓ Ν. Αλικαρνασσού στα Δύο Αοράκια στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η ελληνική ομάδα διεκδίκησε την παρουσία της στον τελικό, αλλά η Ισπανία νίκησε στην τελική ευθεία στον χθεσινό ημιτελικό, με την Ελλάδα να έχει σήμερα μια δεύτερη ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο. Η Σερβία από την δική της πλευρά γνώρισε την ήττα στον δεύτερο ημιτελικό από την Γαλλία, η οποία στις 21.00 θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο απέναντι στους Ισπανούς.

Οι Έλληνες παίκτες θέλουν να έχουν στον σημερινό τελευταίο τους αγώνα στη διοργάνωση και στη μάχη τους για το χάλκινο δίπλα τους και τους Έλληνες φιλάθλους. Η είσοδος για παιδιά έως 16 ετών είναι ελεύθερη. «Θέλουμε το μετάλλιο, ώστε να το αφιερώσουμε σε όσους δοκιμάζονται με τις φωτιές στην πατρίδα μας» λένε με ένα στόμα μία φωνή τα παιδιά και εκκολαπτόμενοι πρωταθλητές!

Μπορείτε επίσης να δείτε τον αγώνα από το κανάλι YouTube της FIBA.

Οι αγώνες κατάταξης (17/8)

Θ. 1-2: 21.00 Ισπανία-Γαλλία , ΚΓ Ν. Αλικαρνασσού (Δύο Αοράκια)

Θ. 3-4: 18.30 Ελλάδα-Σερβία, ΚΓ Ν. Αλικαρνασσού (Δύο Αοράκια)

Θ. 5-6: 13.30 Ιταλία-Ισραήλ, ΚΓ Ν. Αλικαρνασσού (Δύο Αοράκια)

Θ. 7-8: 18.30 Τουρκία-Λετονία, ΚΓ Πανεπιστημίου Κρήτης

Θ. 9-10: 16.00 Λιθουανία-Γερμανία , ΚΓ Πανεπιστημίου Κρήτης

Θ. 11-12: 13.30 Σλοβενία-Φινλανδία , ΚΓ Πανεπιστημίου Κρήτης

Θ. 13-14: 16.00 Πολωνία-Γεωργία, ΚΓ Ν. Αλικαρνασσού (Δύο Αοράκια)

Θ. 15-16: 11.00 Βουλγαρία-Κροατία, ΚΓ Πανεπιστημίου Κρήτης

Ο Στράτος Μπαρμπαγιάννης έδωσε κι αυτός, όπως όλα τα παιδιά της Εθνικής Ομάδας, τις δικές του «μάχες» στον ημιτελικό με την Ισπανία και δηλώνει αποφασισμένος να τις συνεχίσει και στον τελικό για την 3η θέση.

Τόνισε, μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε και να πάρουμε ένα μετάλλιο σ’ αυτή τη διοργάνωση και να το αφιερώσουμε σε όσους παλεύουν τώρα με τις φωτιές στη χώρα μας. Προσπαθήσαμε, παλέψαμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να είμαστε στον τελικό, αλλά έχουμε μία ακόμη ευκαιρία».

Για τον μικρό τελικό που φέρνει το χάλκινο μετάλλιο σημείωσε: «Έχουμε τις δυνατότητες για να το καταφέρουμε, το έχουν δει όλοι αυτό, το γνωρίζουμε κι εμείς, κι όπως μας είπε ο προπονητής μας, πρέπει να δίνουμε σε κάθε αγώνα το 100% των δυνάμεων μας ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο τέλος. Κι αυτό θα κάνουμε και τώρα. Ξέρουμε ότι είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας αυτό που έρχεται, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε το μετάλλιο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This