Σέντρα απόψε στο πρωτάθλημα – Πού μπορείτε να δείτε τους δύο αγώνες της πρεμιέρας

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τις αναμετρήσεις Βόλου - Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκού

Must Read

Το πρωτάθλημα αρχίζει στην ώρα του, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και απειλές απεργιών. Το μόνο που μένει σταθερό είναι οι ομάδες που δεν έχουν ολοκληρώσει το μεταγραφικό τους σχεδιασμό, όχι μόνο οι αγωνστικά και οικονομικά αδύναμες, αλλά και οι ισχυρές. Στα ρόστερ των τεσσάρων μεγάλων υπάρχουν αρκετά κενά που πρέπει και θα καλυφθούν.

Δύο από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ανοίγουν την αυλαία. Ο πρώτος αγωνίζεται εκτός έδρας, αλλά με την πλειοψηφία των οπαδών στην εξέδρα του Πανθεσσαλικού, ενώ ο δεύτερος, πρωταθλητής Ελλάδας πέρσι, ΠΑΟΚ στην Τούμπα με αντίπαλο την έκπληξη του τελευταίου πρωταθλήματος Πανσερραϊκό.

20:00 Βόλος – Ολυμπιακός (Cosmotesport1)

Επιστροφή στη δράση για τις δύο ομάδες. Ο Βόλος έχει νέο τεχνικό, τον Χοακίν Γκόμεθ, ενώ απέναντί του θα βρίσκεται ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος φυσικά συνεχίζει στους «ερυθρόλευκους».

Στο Πανθεσσαλικό αναμένεται να δώσουν το παρόν γύρω στους 9.000 θεατές, οπαδοί του Ολυμπιακού στη συντριπτική τους πλειοψηφία, μετά την άδεια για διάθεση εισιτηρίων σε μεμονωμένους φιλάθλους.

Με πολλές αλλαγές στο ρόστερ, όπως κάθε χρόνο ο Βόλος. Απόντες θα είναι οι Κόβατς, Ντε Καμπς, Τριανταφύλλου, Νταϊλάνι και Λυκουρίνος, ενώ από τον Ολυμπιακό έμειναν στην Αθήνα οι Ρέτσος, Γκαρθία, Παπακανέλλος και Μπότης.

Στατιστικά: Έπειτα από τέσσερις διαδοχικές νίκες του Ολυμπιακού στη Μαγνησία, το περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων ολοκληρώθηκε ισόπαλο (2-2). Αυτό ήταν το δεύτερο «Χ» μεταξύ των δύο ομνάδων και το πρώτο με γκολ, αφού υπάρχει και το 0-0 της σεζόν 2019-20.
Ο Βόλος σε σύνολο έξι αναμετρήσεων για το πρωτάθλημα δεν έχει νίκη. Έχει αποποστάσει μόλις δύο ισοπαλίες, ενώ ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις νίκες. Τέρματα: 3-12

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Γςεωργία Κομισοπούλου (Χανίων)
4ος: Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας)
VAR: Στέφανος Κουμπαράκης Κυκλάδων), AVAR: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας).

20:00 ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός (Novasports Prime)

Προσπάθεια ανασύνταξης στον ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από τα πλέι όφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Περισσότερο… πόνεσε ο τρόπος που αυτός ήρθε (κατάρευση στην παράταση) κι όχι η επικράτηση της περισσότερο έτοιμης Μάλμε. Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του τον αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία), το βράδυ της Πέμπτης.

Εκτός για τους γηπεδούχους οι τραυματίες Κοτάρσκι, Τάισον, Ότο και ο τιμωρημένος Μιχαηλίδης (εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών). Εκτός και ο Μπάμπα για λόγους αποφόρτισης.

Ο Πανσερραϊκός έχει νέο τεχνικό, τον Μιχάλη Γρηγορίου, αρκετές αλλαγές στο ρόστερ με στόχο την μεγαλύτερη ενίσχυση.

Τραυματίες οι Σοφιανός, Μαρίνος, όπως και οι νεαροί Καραμανώλης, Παπαβασιλείου, Μαυρόπουλος, Βασιλάκος και Σαλβάνος. Στην αποστολή και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Πέταρ Γκίγκιτς.

Στατιστικά: Αυτή είναι η έβδομη διαδοχική χρονιά που ο ΠΑΟΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με εντός έδρας αναμέτρηση, όπου έχει πέντε νίκες και μια ήττα στις έξι προηγούμενες. Το 2017-18 είχε κάνει πρεμιέρα στην Βοιωτία, με την αναμέτρηση Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-0.
Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί πάλι σε πρεμιέρα πρωταθλήματος το 2010-11, όταν ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 στις 29 Αυγούστου 2010.
Σε 25 συναντήσεις ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ έχει 20 νίκες, ενώ τα άλλα πέντε ματς έχουν λήξει χωρίς νικητή. Τέρματα: 65-14

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθήνας), Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου)
4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθήνας), AVAR: Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθήνας)

Ακολουθούν
Κυριακή 18 Αυγούστου
19:00 Λεβαδειακός – Καλλιθέα
20:00 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης
20:30 Ατρόμητος – Άρης
22:00 ΑΕΚ – ΟΦΗ
Δευτέρα 19 Αυγούστου
21:00 Παναιτωλικός – Λαμία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This