Σούπερ Λίγκα: Νίκησε ο ΠΑΟΚ (3-2 τον Πανσερραϊκό), αλλά προβλημάτισε και πάλι

Must Read

Τα… χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ στην ελληνική του πρεμιέρα με τον Πανσερραϊκό (3-2). Βρέθηκε πίσω στο σκορ (31′), έκανε την ανατροπή (45+3′), αλλά ισοφαρίστηκε ξανά (52′) για να πάρει τη νίκη (59′), αλλά μέχρι το 90′ να αγωνιά για αυτήν!
Ο Πανσερραϊκός εμφανίστηκε αποφασισμένος να διεκδικήσει όχι τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά αυτούς της νίκης! Δεν κλείστηκε, πίεσε όσο μπορούσε την αδύναμη, για μια ακόμα φορά άμυνα του ΠΑΟΚ.
Μπορεί το ματς να ξεκίνησε σε… χαλαρό ρυθμό, αλλά η ταχύτητα ανέβηκε κατακόρυφα μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπετανκόρ στο 31′ έπειτα από την ανατροπή του Σαλαζάρ από τον Βιεϊρίνια που επιβεβαιώθηκε μέσω VAR.
Η χαρά των Σερραίων κράτησε λίγο. Μόλις τέσσερα λεπτά, όταν ο Πεταυράκης ανέτρεψε τον Κεντζιόρα. Νέο πέναλτι, ξανά μέσω VAR και ισοφάριση για τον ΠΑΟΚ με τον Σβαμπ (1-1).
Οι γηπεδούχοι έδειξαν να γυρίζουν το ματς παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Είχαν δοκάρι με τον Τσάλοφ, βρήκαν δίχτυα με τον Οζντόεφ (45’+3) διαμορφώνοντας το 2-1. Μόνο που στο διάστημα αυτό οι Σερραίοι είχα το δικό τους δοκάρι με τον ΤομΆς (45+1) και νωρίτερα μεγάλη ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη που βγήκε μόνος στην αντεπίθεση, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.
Ο 27χρονος Κολομβιανός Σαλαζάρ, που συστήθηκε πέρσι με τον Ιωνικό απέφυγε Κενβτζιόρα και τσιφτσή ισοφαρίζοντας σε 2-2, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει στο 77′ (δοκάρι ο Ράφα Σάρες) και βρήκε το γκολ στο 57′ με τον Σβαμπ.
Ο Πανσερραϊκός μέχρι το τελευταίο λεπτό προσπάθησε να φθάσεισ την ισοφάριση και έδειξε ότι θα είναι δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος για κάθε ομάδα. Εκτός από τον Σαλαζάρ έχει κάνει διάνα και με τη μεταγραφή τοπυ τερματοφύλακά του Γκουγκεσασβίλι, του 25χρονου Γεωργιανού που πέρσαι αγωνιζόταν στην Καραμπάκ.
Κορυφαίος του ΠΑΟΚ ο Σβάμπ, αλλά και πάλι δεν έδειξε ότι έχει βρει ρυθμό, ενώ έχει μπροστά του τον αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα προκριματικά του Γιουρόπα.
Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθήνας), Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου)
4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθήνας), AVAR: Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθήνας)
Κίτρινη: 45′ Οζντόεφ – 13′ Μπετανκόρ, 34′ Πεταυράκης, 60′ Λιάσος
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσιφτσής, Βιεϊρίνια (46′ Σάστρε), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Σοάρες, Σβαμπ (86′ Θυμιάνης), Οζντόεφ (71′ Καμαρά), Ζίβκοβιτς, Μουργκ (76′ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Τσάλοφ (71′ Τισουνταλί).
Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέρκστρομ, Χαντάκιας (62′ Καρασαλίδης), Πεταυράκης, Στάικος (80′ Περούτσι), Λιάσος (80′ Κατούμ), Σάλαζαρ, Χατζηστραβός (14′ Μασκανάκης 80′ Γκίγκιτς), Τόμας, Μπετανκόρ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This