Σούπερ Λίγκα: Ατρόμητος – Άρης 1-1, δύο λάθη έκριναν το ματς

Θερικό δείγμα στην πρεμιέρα από τις δύο ομάδες

Must Read

Μπορεί μια ισοπαλία μα αφήσει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες που θεωρητικά διεκδικούν η μια από την άλλη το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο; Μπορούν εάν κρατήσουν τα θετικά της αναμέτρησης στο Περιστέρι. Το τελικό 1-1 δίνει ελπίδες για κάτι καλύτερο στη συνέχεια και στους δύο.

Ο Ατρόμητος, ενισχυμένος σε σχέση με πέρσι, με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του που έκανε… θαύματα πέρσι στον ΠανσερραΪκό έφερε μαζί του τη συνταγή που τον οδήγησε στην επιτυχία. Παρουσίασε μια ομάδα δεμένη, στιβαρή με σαφή προσανατολισμό μέσα στο γήπεδο. Χρειάζεται χρόνο για να «δέσει» και να βγάλει στο γήπεδο τη φιλοσοφία του.

Ο Άρης πάλι πήγε στο ματς με πολλές απουσίες, αρκετή γκρίνια και… αμαρτίες από την περασμένη σεζόν. Κατάφερε να σταθεί όρθιος, να διεκδικήσει το καλύτερο και να έχει οπαδούς στο πλευρό του. Ο Μάντζιος συνεχίζει να κάνει αυτό που θέλει στους «κίτρινους» και περιμένει την ενίσχυση με μεταγραφές.

Οι «κίτρινοι» ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 66′. Ο Μάγιο έκανε το γέμισμα, ο Κοσέλεφ έκανε την έξοδο, έστειλε την μπάλα επάνω στον Μπρόρσον που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-1).

Ο Ατρόμητος έφθασε στο γκολ στο 74′ με το αγαπημένο παιδί του Γκαρσία τον Αιγύπτιο Ουάρντα που έδωσε λύσεις πέρσι ως παίκτης του Πανσερραϊκού. Ο Κουέστα, ο τερματοφύλακας του Άρη έπεσε επάνω στον Μίχορλ. Ήταν πέναλτι, το εκτέλεσε εντυπωσικά ο Ουάρντα και… 1-1.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου), Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας)
4ος: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισα)
VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), AVAR: Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)
Κίτρινη: 35′ Μανσούρ, 57′ Ουεντραόγκο – 49′ Μοντόγια, 52′ Βέλεθ, 82′ Ζαμόρα.
Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Αθανασίου, Γκονζάλες (90+5′ Καραμάνης), Ουάρντα, Φαν Φερτ, Καρλίτος (56′ Μιλχόρ), Κίνι, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπακού, Μανσούρ (76′ Γιουμπιτάνα).
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φρίντεκ (69′ Ντιαντί), Μπράμπετς, Βέλεθ, Μάγιο, Μοντόγια, Μόντσου, Φετφατζίδης (69′ Σιφουέντες), Μανού, Σαβέριο, Μορόν (75′ Ζαμόρα)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This