Λήδα Μανθοπούλου: Η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου θα αγωνιστεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Η 19χρονη αθλήτρια που διαγνώσθηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο Παρίσι

Must Read

Τον καλύτερό της εαυτό υπόσχεται να δώσει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι η κόρη του εκλιπόντος Αίαντα Μανθόπουλου.

Η 19χρονη Λήδα Μανθοπούλου, που πριν από μερικούς μήνες έχασε τον αγαπημένο της πατέρα, θα αγωνιστεί στις 31 Αυγούστου στα 100 μέτρα.

Έχοντας έτοιμες της βαλίτσες της η Λήδα Μανθοπούλου που έχει ήδη πολλές διακρίσεις στον αθλητισμό, αναχωρεί αύριο για το Παρίσι, με την προπονήτριά της να είναι αισιόδοξη. 

Η 19χρονη αθλήτρια πριν από ενάμιση χρόνο διαγνώστηκε σκλήρυνση κατά πλάκας και όπως λέει η ίδια χρειάστηκε καιρό για να μπορέσει να συνηθίσει όσα συνέβαιναν στο σώμα της.

«Δίστασα στην αρχή αλλά μετά μπήκα ξανά στο γήπεδο. Υπήρχαν πάρα πολύ μεγάλοι πόνοι. Άλλαξε πάρα πολύ η καθημερινότητα μου. Ξαναμπήκα σιγά σιγά στο γήπεδο, ήμουν αρκετά διστακτική στην αρχή άλλα είναι κάτι που μου αρέσει, το αγαπώ και θα το συνεχίσω. Τίποτα δεν θα με βάλει κάτω», δήλωσε στην ΕΡΤ.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This