Κουλιεράκης: Επίσημα από τον ΠΑΟΚ στην Βόλφσμπουργκ ο νεαρός διεθνής μπακ – Δείτε τα ποσά

Από τον Δικέφαλο του Βορρά στους «λύκους» και με τη βούλα

Must Read

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η σπουδαία μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην γερμανική Βόλφσμπουργκ!

Οι «λύκοι» και ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν ταυτόχρονα την μετακίνηση του Έλληνα στόπερ στη Bundesliga, με τον 21χρονο άσο να υπογράφει συμβόλαιο πέντε ετών. Οι Θεσσαλονικείς θα βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 12 εκατ. ευρώ, ενώ στην συμφωνία προβλέπεται και μπόνους τριών εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης για τον διεθνή σέντερ μπακ.

Παρόλα αυτά ο Κρητικός στόπερ θα δώσει κανονικά το παρών στη διπλή μάχη των «ασπρόμαυρων» με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα playoffs του Europa League και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για την Γερμανία, για χάρη της ομάδας στην οποία έπαιξε παλιότερα και ο Βιεϊρίνια. «Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα γίνει… Λύκος στα τέλη του Αυγούστου. Ο αμυντικός θα έρθει από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης μετά τα παιχνίδια των playoffs του Europa League. Καλώς ήρθες, Κωνσταντίνε», αναφέρει χαρακτηριστική η ανακοίνωση της Βόλφσμπουργκ, ενώ εκείνη των Θεσσαλονικέων σημειώνει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ήλθε σε οριστική συμφωνία με την Βόλφσμπουργκ για την πώληση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, με τον Δικέφαλο να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης. Ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει για Γερμανία μετά την ολοκλήρωση των Play Offs του UEFA Europa League».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This