Ρελάνς Ολυμπιακού για Κάρμο – Πλησιάζει το μεγάλο deal

Κοντά στα 15.000.000 ευρώ αναμένεται να φτάσει η συμφωνία

Must Read

Συνεχίζονται οι κινήσεις ενίσχυσης στις τοπ ομάδες της Σούπερ Λίγκας με χορό εκατομμυρίων! Στις 10 Ιουλίου είχε γνωστοποιηθεί πως ο Νταβίντ Κάρμο δεν θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι τα είχαν βρει με την Πόρτο για το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους, ωστόσο ο Ανγκολέζος στόπερ ήθελε να διεκδικήσει μία ευκαιρία στους δράκους, έχοντας επιστρέψει στην Ιβηρική.

Η ευκαιρία δεν ήρθε, ο Κάρμο δεν μπήκε στα πλάνα της Πόρτο, η οποία ψάχνει για χρήματα. Έτσι, ο Ολυμπιακός βρήκε το παράθυρο, ανέτρεψε την κατάσταση και στην προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου είναι έτοιμος να φέρει ξανά στην Ελλάδα τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό.

Οι Πειραιώτες κάνουν μία ακόμη μεγάλη υπέρβαση. Οι Πορτογάλοι, μάλιστα, αναφέρουν πως η πρόταση ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ, με την διαδικασία να βρίσκεται στην ανταλλαγή εγγράφων. Εάν δεν υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή την τελευταία στιγμή, τότε ο Κάρμο θα φοράει και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί μία πραγματικά μεγάλη κίνηση. Κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή που “μεταμόρφωσε” την ερυθρόλευκη άμυνα στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν, στην ιστορική πορεία έως την κούπα του Conference League. Ο Κάρμο ήταν εκ των βασικών συντελεστών, η κολώνα στα μετόπισθεν.

Είναι ένας παίκτης στην ηλικία των 25 ετών, αριστεροπόδαρος, με ύψος 1.96μ. Ένα πολύ δυνατό πακέτο που ο Ολυμπιακός κατάφερε να το βρει και όπως όλα δείχνουν να το διατηρήσει στο ρόστερ.

Φυσικά, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν χρειάζεται πολύ χρόνο, για να ενσωματωθεί στην ομάδα. Εάν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Ολυμπιακός θα έχει ισχυροποιήσει στο μέγιστο την άμυνά του. Η προσθήκη Κάρμο ανεβάζει επίπεδο ολόκληρο ρόστερ. Για την ακρίβεια κλείνει μία μεγάλη εκκρεμότητα. Είναι και δικαίωση του Ολυμπιακού που δεν παράτησε μία υπόθεση που φαινόταν χαμένη. Το θέμα Ποντένσε (και Γουλβς) είναι μία άλλη ιστορία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This