ΠΑΟΚ: Έβγαλε εισιτήριο για τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, 4-0 τη Σάμροκ Ρόβερς

Must Read

Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάστηκε 90′ για να πάρει το σκορ που του δίνει αέρα πρόκρισης (4-0) για τη ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία.

Στο 47′ ο Τάισον αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την μπαλιά του Ζίβκοβιτς, διαμόρφωσε το 2-0 και πέντε λεπτά αργότερα (52′) ο Χόνοχαν πήγε άτσαλα στον Σβαμπ, είδε την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Από εκεί κι ύστερα ήταν θέμα χρόνου να έρθουν κι άλλα γκολ. Όπως αυτό που ξεσήκωσε την Τούμπα, το τρίτο, με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντέλια που πλάσαρε στην αριστερή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα στο 67′. Ο ΠΑΟΚ βρήκε και τέταρτο γκολ στο 90+4′ με τον Μπάμπα, ενώ νωρίτερα στο 90+3′ ο Τσάλοφ δεν κατάφερε να σκοράρει σε πέναλτι σε δύο χρόνους. Στον πρώτο έδιωξε ο τερματοφύλακας και σε δεύτερο η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Ντεσπόντοφ από τον Γκρέις.

Το σκορ δίνει σιγουριά στον Δικέφαλο όχι επειδή είναι σκορ – πρόκρισης, αλλά η Σάμροκ έδειξε να υστερεί σημαντικά σε ποιότητα. Ενώ έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό σε ένα πρωτάθλημα που άρχισε τον Φεβρουάριο και έχει πίσω της περισσότερα από 30 επίσημα ματς δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα σε μια ομάδα που ακόμη… ψάχνεται, δεν έχει ολοκληρώσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και άλλα πολλά.

Κυνήγησε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα το γκολ ο ΠΑΟΚ με το οποίο θα έφευγε το άγχος απέναντι σε έναν σαφώς κατώτερο του αντίπαλο. Το βρήκε στην τελευταία – κυριολεκτικά – φάση του α’ μέρους όταν στο 45+5′ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε τη σέντρα, αλλά ο Ντάνιελ Κλίρι με κεφαλιά – ψαράκι «κρέμασε» τον τερματοφύλακά του Πελς.

Νωρίτερα (41′) ο Αλβανός διαιτητής Ενέα Γιόρτζι δεν είχε μετρήσει γκολ του Μπάμπα έπειτα από ομαδική προσπάθεια. Ζήτησε τη βοήθεια του VAR, είδε ο ίδιος την επίμαχη φάση και κατελόγισε επιθετικό φάουλ του Ότο στο ξεκίνημα.

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα δεκάλεπτο – φωτιά, το πρώτο, αλλά κάτι το κακό τελείωμα των παικτών του, κάτι η ετοιμότητα του Γερμανού τερματοφύλακα των Ιρλανδών του Πελς κράτησαν το μηδέν.

Στο 5′ το σουτ υου Κωντέλια μέσα από την περιοχή κόντραρε, στο 9′ το γυριστό του Μπράντον Τόμας έδιωξε με υπερένταση ο Πελς.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, υπήρξε μια καλή φάση στο 20′ με τον Ζίβκοβιτς να μην μπορεί να αξιοποιήσει τη συνεργασία του με τον Κωνσταντέλια, ενώ οι Ιρλανδοί είχαν κορυφαία τους στιγμή στο 23′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Οάρι δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Διαιτητής: Ενέα Γιόρτζι (Αλβανία)
Βοηθοί: Ντένις Ρέξα, Ρίντιγκερ Τσοκάι (Αλβανία)
4ος: Φλόριαν Λάτα (Αλβανία)
Κόκκινη: 52′ Χόνοχαν (2 κίτρινες)
Κίτρινη: 33′ Χόνοχαν, 90+4 Γκρέις
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Όττο (79′ Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (79′ Καμαρά), Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς (79′ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας (79′ Μουργκ), Τάισον, Μπράντον (64′ Τσάλοφ).
Σάμροκ Ρόβερς (Στέφεν Μπράντλεϊ): Πελς, Χορ, Κλίρι, Γκρέις, Χόνοχαν, Γουότς (73′ Γκριν), Ο’Νιλ, Νιούτζεντ (73′ ΜακΈνεφ), Κλαρκ (29′ Λόπες), Φαρούτζια (84′ Μπουργκ), Γκριν (73′ Μόντριου).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This