Σούπερ Λίγκα: Σίφουνας με Σιφουέντες ο Άρης πέρασε, 1-0, από τις Σέρρες

Must Read

Ο Άρης βρήκε το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα με γκολ από τον Ισημερινό. Ο Χοσέ Σιφουέντες λέφθασε στη Θεσσαλονίκη από τη χώρα στο κέντρο της Αμερικανικής ηπείρου με εντυπωσιακές παρουσίες στην εθνική ομάδα της χώρας του στο τελευταίο Κόπα Αμέρικα. Συνήθως δημιουργεί φάσεις, ανοίγει χώρους και δίνει ασίστ. Αυτό θέλει ο Άρης από αυτόν. Όμως στις Σερρες έδειξε ότι… έχει και το γκολ.

Στο 34′ επεχείρησε σουτ από 40 μέτρα και του… βγήκε. Η μπάλα κατέληξε στην εστία του Γεωργιανού τερματοφύλακα των γηπεδούχων Γκουγκεσασβίλι κι ήταν αυτό που έκρινε το ματς.

Οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να πάρουν τη νίκη, Αποτέλεσμα δυνατές μονομναχίες, ευκαιρίες εκτέρωθεν και πείσμα.

Υπήρχε και η ζέστη που έκανε ακόμα δυσκολότερη την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών,

Στο β΄μέρος ο Άρης ήταν αυτός που θέλησε να… προστατεύσει το αποτέλεσμα, ενώ οι Σερραίοι φαίνεται να έμειναν από δυνάμεις.

Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Ισίδωρος Αρμακόλας (Κυκλάδων)
4ος: Παναγιώτης – Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)
VAR:Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου)
Κίτρινη: 22′ Στάικος, 51′ Ντέλετιτς, 72′ Δεληγιαννίδης, 80′ Μπέργκστρομ – 18′ Γκαρθία, 42′ Μπράμπετς, 64′ Φρίντεκ, 72′ Σίστο, 90+3′ Μάγιο, 90+6′ Μοντσού.
Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης (87′ Κουτσογούλας), Χαντάκιας, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Λιάσος (64′ Περούτσι), Στάικος (64′ Κοπτούμ), Σαλαζάρ, Τομάς, Ντέλετιτς (77′ Γκίγκιτς), Χέφτε.
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο, Μπράμπετς, Βέλεθ, Φρίντεκ, Μόντσου, Γκαρθία (74′ Νταρίντα), Σίστο (74′ Σαβέιρο), Σιφουέντες, Ντιαντί, Μορόν (89′ Ζαμόρα).

Η Βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This