Σούπερ Λίγκα: Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας η Λαμία από την ΑΕΚ

Μαγική εικόνα το 1-1 με την Ένωση να έχει δοκάρια και χαμένες ευκαιρίες

Must Read

Η Λαμία έγραψε ιστορία στην Opap Arena. Πριν τη σέντρα του αγώνα με την ΑΕΚ δεν είχε φύγει χωρίς να πάρει τίποτα στα οκτώ προηγούμενα ματς, αλλά δεν είχε σημειώσει ούτε γκολ, ενώ είχε δεχτεί 19.

Όμως οι παραδόσεις, όπως λένε, συχνά οι προπονητές είναι για να,,, σπάνε! Σε αυτό βοήθησε σημαντικά το γκολ του 23χρονου Βραζιλιάνου Γκουστάβο Φουρτάδο. Παίζει φέτος για πρώτη χρονιά στη Λαμία, αλλά είχε συστηθεί τις τελευταίες δύο σεζόν στο ελληνικό κοινό με τον Παναθηναϊκό Β’. Σε μια κακή χρονιά για την ομάδα είχε σημειώσει 7 τέρματα σε 26 αγώνες.

Όμως αυτό το βράδυ ήταν δικό του. Συνδέθηκε με το γκολ στο 39′ και… πάγωσε αντιπάλους και οπαδύς.

39′: Ο Φουρτάδο δίνει προβάδισμα στη Λαμία




Η ΑΕΚ ακολούθησε τη… συνταγή ΟΦΗ, αλλά δεν της… βγήκε. Οι αριθμοί φυσικά είναι με το μέρος της: 80% κατοχή μπάλας, 25 τελικές οι έξι στην εστία έναντι 2 με μια τελική για τη Λαμία, είχε δύο δοκάρια (90+2′ Ελίασον), 90+5 Κοϊτά, αλλά στο σημαντικότερο στοιχεία, στον βαθμολογιικό πίνακα πήρε ένα βαθμό, όπως ακριβώς και η Λαμία.

Άφησαν οι παίκτες της Ένωσης το α΄μέρος με περάσει χωρίς να ισοφαρίσει. Οι αλλάγές του Αλμέιδα στην επανάληψη και κυρίως η είσοδος του Λαμέλα έδωσαν τη φρεσκάδα που αναζητούσαν οι γηπεδούχοι. Αυτό φάνηκε στη φάσης της σιοφάρισης, αφού από δική του εκτέλεση φάουλ ο Μουκουντί ισοφάρισε.

87′ Η ισοφάριση με τον Μουκουντί (1-1)




Η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει με το χρόνο να λειτουργεί σε βάρος της. Το ίδιο και η… τύχη. Δύο φορές το δοκάρι σταμάτησε τις προσπάθειες για το γκολ της νίκης. Στο 90+2 με τον Ελίασον και στο 90+6′ με τον Κοϊτά.

Η Λαμία μπήκε αποφασισμένη να πάρει κάτι από το ματς. Βρήκε το γκολ και στη συνέχεια προσπάθησε να διαχειριστεί το παιχνίδι με μαζική άμυνα. Οι παίκτες της έτρεξαν, έδωσαν μάχες και στο τέλος επέστρεψανσ τη βάση τους με την ικανοποίηση ότι έκαναν το καθήκον τους.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλακίδης (Δράμας)
Βοηθοί: Αλέξανδρος Μπαλιάκας (Κοζάνης), Σπήλιος Οικονόμου (Αχαΐας)
4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Ράινχαρντ Μπαουξμπάουμ (Αν. Αττικής)
Κίτρινη:78′ Μάνταλος – 49′ Κόστιτς, 78′ Μπίκοβ, 86′ Τερεζίου
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα (69′ Οντουμπάτζο), Μουκουντί, Βίντα, Πήλιος, Σιμάνσκι (69′ Μάνταλος), Πινέδα (58′ Λαμέλα), Άμραμπατ (58′ Ελίασον), Κοϊτά, Λιούμπιτσιτς (78′ Τσούμπερ), Γκαρσία.
Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Σαραμαντάς (77′ Ντεντάκης), Κορνέζος, Γιαννούτσος, Αντράντε (77′ Σάντμπεργκ), Ρινγκ (84′ Τερεζίου), Μέκιτς (90′ Σιμόνι), Φουρτάδο, Μπίκοβ, Δοϊρανλής (90′ Αθανασακόπουλος), Βλαχομήτρος.




Η Βαθμολογία

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This