Η μπάλα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στους νέους του Ολυμπιακού – Ήττα (1-2) στον τελικό του Διηπειρωτικού της κατηγορίας τους

Must Read

Εϊναι κάποιες στιγμές που η Ιστορία παίζει τα δικά της παιχνίδια. Οι νέοι του Ολυμπιακού κοίταξαν στα μάτια όχι τη Φλαμένγκο, αλλά το τρόπαιο του Διηπειρωτικού μετά τον ευρωπαϊκό τ΄τιλο που κατέκτησαν την περασμένη σεζόν.

Όμως το τρόπαιο… ήθελε να μείνει στη Βραζιλία.

Στο 88′ κι ενώ το σκορ ήταν 1-1 προσπάθησε για το γκολ, αλλά το δοκάρι σταμάτησε την πορεία της μπάλας…




Όμως λίγο αργότερα κι ενώ όλοι ετοιμαζόντουσαν για τη διαδικασία των πέναλτι οι Βραζιλιάνοι βρήκαν το γκολ (2-1)




Οι νέοι του Ολυμπιακού μπορεί να γυρίζουν χωρίς το τρόπαιο, αλλά στις αποσκευές τους έχουν την εμπειρία μιας μεγάλης διοργάνωσης. Οι περισσότεροι αντίπαλοί τους ήταν ένα χρόνο μεγαλύτεροι εξαιτίας των διαφορετικών κανονισμών που ισχύουν, ενώ όπως είναι γνωστό στη Βραζιλιία η σεζόν είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ στην Ευρώπη τώρα αρχίζει…

54′: Προβάδισμα για τον Ολυμπιακό με τον Λιατσκούρα




73′: Η ισοφάριση για τη Φλαμένγκο (1-1)




Φλαμένγκο (Φελίπε Λουίς): Άλβες, Σάλες (86′ Ντα Μάτα), Ιάγκο, Βίκτορ, Γουέλινγκτον (61′ Κάρλος), Άλβες (61′ Βινίσιους), Λούκας, Γκιγιέρμε (65′ Τερέσα), Γκονσάλβες, Γουάλας, Ουγκουντάνα (86′ Αντριέλ)
Ολυμπιακός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Μπότης, Αλαφάκης, Κουτσίδης, Λιατσικούρας, Πρεκατές, Δάμα, Μουζακίτης, Μπακούλας, Πνευμονίδης, Παπακανέλλος, Κωστούλας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This