Εμμανουήλ Καραλής: «Είμαι ερωτευμένος με την Πολωνία και αυτό το γήπεδο»

Περιχαρής ο Μανόλο

Must Read

Λίγα λεπτά μετά από το άλμα του στα 6,00 μ. και την πιο ιστορική στιγμή που έχει ζήσει Έλληνας άλτης του επί κοντώ ο Εμμανουήλ Καραλής εμφανίστηκε στη μικτή ζώνη του σταδίου στη Σιλέσια.

Όπως ήταν λογικό ο 25χρονος άλτης του επί κοντώ δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε γίνει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου του Χορζόφ στην Πολωνία

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μόλις έσπασα το φράγμα των 6 μέτρων! Έκανα απίστευτα άλματα! Πίστευα ότι μπορούσα να το κάνω όλη τη χρονιά και το πίστευα ότι μπορώ να το κάνω και σήμερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος”, είπε αρχικά στο flash quote o Καραλής και συνέχισε: “Όταν ξεκινούσε η σεζόν πίστευα ότι μπορώ να κάνω τα 6,00 μ., όμως, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κατακτήσω ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σε κάθε μεγάλη διοργάνωση. Το να φτάνω να κάνω 6,00 μ. είναι απίστευτο”.

Αναφερόμενος στον αγώνα του στο Diamond League, δήλωσε: “Όλα ήταν τέλεια σήμερα και είμαι ερωτευμένος με την Πολωνία και αυτό το γήπεδο. Άνοιξα τη σεζόν μου εδώ στην Πολωνία και το να κάνω εδώ τα 6 μέτρα ήταν καταπληκτικό και θα μείνει στην καρδιά μου. Προπονούμε με τον Πιότρ Λίσεκ και άλλους Πολωνούς αθλητές, οπότε ήταν πολύ ωραίο που έγινε στην Πολωνία“.

Όταν ρωτήθηκε για το νέο παγκόσμιο ρεκόρ που σημείωσε ο Άρμαντ Ντουπλάντις με 6,26 μ., τόνισε: “Έχω δει σχεδόν όλα τα παγκόσμια ρεκόρ του Μόντο, είναι σπουδαίο! Μεγάλωσα μαζί με τον Μόντο και ελπίζω μια μέρα στο μέλλον να γίνω ακόμα καλύτερος. Τώρα, ανυπομονώ να τελειώσω τη σεζόν δυνατά και να επιστρέψω σπίτι!“

Συγκλονιστικό μήνυμα από τον Καραλή!

Με ανάρτησή του στα social media, λίγη ώρα μετά το πανελλήνιο ρεκόρ με τα 6 μέτρα στο Diamond League της Σιλεσίας, ο αγαπημένος Μανόλο «απάντησε» σε όσους τον αποθάρρυναν και του έλεγαν ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί με το επί κοντώ λόγω του χρώματος του δέρματός του!

«Μου είχαν πει ότι οι μαύροι δεν κάνουν άλμα επί κοντώ. Τώρα είμαι ο πρώτος μαύρος άλτης με άλμα πάνω από τα έξι μέτρα! Μην εγκαταλείπετε ποτέ τα όνειρά σας», αναφέρει στο μήνυμά του ο Καραλής!







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This