Σούπερ Λίγκα: Άνοιξε λογαριασμό ο Τισουντάλι στο 2-0 του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού

Must Read

Ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά δυσκολεύεται στους αγώνες του με τον Παναιτωλικό. Όχι στις νίκες – έχει 17 συνεχόμενες – αλλά στην έκταση του σκορ, αφού από τις 12 εντός έδρας νίκες του, οι οκτώ κρίθηκαν στο ένα γκολ διαφορά.

Κάτι τέτοιο φαινόταν ότι θα συμβεί κι εφέτος, αλλά ο Ταρίκ Τισουντάλι, ο Μαροκινός στην καταγωγή, γεννημένος στην Ολλανδία κι έχοντας καριέρα στο Βέλγιο είχε διαφορετική άποψη.

Ήταν αυτός που «σφράγισε» τη νίκη.

Ο Σάστρε είχε ανοίξει το σκορ στο 51′, αλλά το 1-0 ήταν εύθραυστο. Ο Παναιτωλικός προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να κάνει τη ζημιά. Μάλιστα στα μέσα του ημιχρόνου ο προπονητής του Γιάννης Πετράκης αποφάσισε να παίξει με δύο επιθετικούς.

Η απάντηση του Λουτσέσκου ήρθε στο 72′ όταν έριξε στον αγώνα τον Τισουντάλι που τον δικαίωσε με γκολ επτά αργότερα. Ο Ζίβκοβιτς βρήκε τον Ολλανδομαροκινό που σημάδεψε με επιτυχία την κλειστή γωνία του Τσάβες.

Στις καθυστερήσεις σημείωσε ένα ακόμα γκολ που δεν μέτρησε μέσω VAR.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια νίκη εμπειρίας αφού καρδιοχτύπησε στο α’ μέρος βλέποντας του αντιπάλους τους να κρατούν το μηδέν στην άμυνα και να φιλοδοξούν να αξιοποιήσουν την στιγμή τους για το γκολ.

Τώρα ο ΠΑΟΚ απερίσπαστος θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Ιρλανδία για το ματς με την Σάμροκ. Το 4-0 του πρώτου αγώνα δίνει το δικαίωμα στον Λουτσέσκου να φρεσκάρει την ομάδα του.

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Ιωάννης Καραλής (Ηλείας)
4ος: Παναγιώτης – Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)
VAR: Στέφανος Κουμπαράκης Κυκλάδων), AVAR: Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθηνών)
Κίτρινη: 38′ Μιχαηλίδης, 63′ Καμαρά – 10′ Ντίας, 45+2′ Τσάβες, 57′ Μπελεβώνης, 70′ Κοντούρης, 83′ Παντελάκης.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Σοάρες, Σβαμπ, Καμαρά (72′ Οζντόεφ), Μουργκ (72′ Τάισον), Ντεσπόντοβ (72′ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (85′ Σορετίρε), Τσάλοφ (72′ Τισουντάλι)..
Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Μλάντεν (62′ Μάιντεβατς), Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (74′ Λούις), Μπουζούκης (62′ Κουντούρης), Μπελεβώνης (62′ Λαχούντ), Ντίας (78′ Νικολάου), Λομόνακο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This