Παπαστεργίου επί των ποδοσφαιρικών: «H κυβέρνηση συμφωνεί για ημι-αυτόματο οφσάιντ και goal line technology»

Οι αναφορές του

Must Read

Το μπαλάκι των διαφοροποιήσεων επί των ποδοσφαιρικών… στην κυβέρνηση και από εκεί σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα

Για την πιθανή αναπροσαρμογή του VAR και αν θα μπορούσε να επιτευχθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναφέρθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη ο Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση συμφωνεί για ημι-αυτόματο οφσάιντ και goal line technology με επιπρόσθετη, ημιαυτόνομη σύμβαση, που θα συνάψουν όμως οι ποδοσφαιρικοί φορείς!

Παράλληλα, τόνισε ότι η διοργανώτρια αρχή και η ΕΠΟ έχουν τον χρόνο να κάνουν αλλαγές και επενδύσεις σε ένα τέτοιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και πως αυτοί θα αναλάβουν να βρουν τις λύσεις και τα κόστη για να στηρίξουν το προϊόν τους.

«Υπήρχε μία συγκεκριμένη σύμβαση με την Κυβέρνηση που είχε πολύ συγκεκριμένες παροχές. Επειδή πήγαμε σε ανανέωση κατά ένα έτος της σύμβασης, δεν θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το αντικείμενο. Αυτό μπορεί να γίνει ως μία ξεχωριστή σύμβαση που θα μπορούσε να το ζητήσει η Stoiximan Superleague στην εταιρία που το χειρίζεται.

Από την ώρα που αυτό δεν θίγει τους όρους της σύμβασης, γιατί οι όροι είναι συγκεκριμένη, προφανώς δεν θα υπήρχε θέμα από την πλευρά μας. Όταν πας σε παράταση σύμβασης, δεν θα μπορούσαμε να τροποποιήσουμε τους όρους της σύμβασης», είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This